Галена се срамува от миналото си!

4065
14 Ноември 2013, 16:30


Фолк певицата Галена съжалява за скандалното клипче, в което нейна интимна половинка я записа, а по-късно изтипоса в Интернет, разбра HotArena.net.

 

С по-зрял поглед в миналото оборотната певица е категорична, че от сегашна гледна точка съжалява, затова, което е направила.

 

Преди няколко години мъж я записа как тя му прави фелацио във ваната. Светските клюкари го  разпознаха – това бил Мистър България 2003 Данаил Милев.

 

Галена обаче така и не потвърди дали лицето е именно горе посоченото.

 

Безспорен факт е, че след неприятната история, кариерата на гърлата тръгна нагоре.

 

Мнозина от българските звезди нарочно пускат подобни видеа, за да спечелят своя миг слава.

 

Тя обаче е една от малкото, които съумя да превърне този компромат в истински дивиденти. Прави хит след хит, участията й са безчет, и вече се похвали със своя модна марка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НАКО
преди 4 години
-2
да така е, ако не беше порноклипа никой нямаше да знае за нея , галена няма много добри гласови данни и не е кой знае каква голяма певица но с парите на галио вафлата прави най-съпите клипове и с наличието на плейбек и с е получават нешата ама в живото пеене хич не я бива
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вени
преди 4 години
0
Според мен не клипа я изтласка по върховете, а това че срещна вафления бос. Неговите пари й дадоха самочувствие и възможност да прави качествени клипове. Трябва да се отбележи, че той прояви разбиране и смирение върху скандалния клип и не я отсвири, за което тя се отблагодарява с едно малко момченце.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени