Галена се запусна! (Певицата отпра коремче, пусна и двойна брадичка)

https://hotarena.net/az-jenata/galena-se-zapusna HotArena.net
Галена се запусна! (Певицата отпра коремче, пусна и двойна брадичка)

Фолк певицата Галена тотално се запусна. Финансови или любовни неволи мъчат изпълнителката, не е ясно, но е факт, че чалга звездата не прилича на себе си, забеляза HotArena.


Изпълнителката цъфна на участие в столична дискотека в покъртителен вид. Свидетели разказват, че фолк звездата качва килограм върху килограм и дори е пуснала двойна брадичка.


Коремчето й е видно само на редките снимки от участия на певицата, които са публикувани необработени. На всички останали Галена изглежда перфектно, заради намесата за фотошопа.


\"Преди седмица бях на концерт на Галена и останах изумен колко много килца е качила. Беше с къса кожена пола и блузка, а шкембето й излизаше навън. Не съм я виждал в такова състояние, а редовно ходя на нейни участия\", споделя потресен свидетел пред „Час Пик”.

Фолк певицата обаче продължава да лъска имиджа си в социалните мрежи и се старае снимките й да минат старателна обработка с Фотошоп. Резултатът е, че звездата по-скоро прилича на извънземно, отколкото на човек.

Каква е причината за запуснатия й външен вид?


Слуховете носят, че изпълнителката е в поредна любовна драма с мъжа си Галин и двамата дори са разделени. Самата Галена не е коментирала досега тези слухове, още повече, че се носи мълвата, че има и финансови проблеми.


Каквито и лични драми да преживява изпълнителката, явно има спешна нужда от среща с диетолог, тъй като в скоро време може да се види в драма и с теглото.

5 Коментара

Теди

преди 7 години

Много е смешна тая Галена!Отвориш ли и фейсбука прилича на мумия в лице , поне да си обработва снимките нормално , не толкова да прекалява , а на живо - нищо общо.Целулита й се вижда , има големи бедра , а като се загледам в лицето-нищо общо с това , което си пуска в социалните мрежи.На всички ни е ясно колко е "красива" Галена , само зомбираните й фенове не го разбират или по-скоро не искат да го разберат

Коментирай

+

преди 7 години

Друго си е мумифицираните ви любимки Асуна и Клозета, които са по-изкуствени от восъчните фигури на Мадам Тюсо! И които никога не си обработват снимките, а на живо са като барбита, нали?

Коментирай

-

преди 7 години

Хаха нито Алисия , нито Николета харесвам.Типично за феновете на Галена - все някой трябва да им е виновен

Коментирай

-

преди 7 години

Хаха нито Алисия , нито Николета харесвам.Типично за феновете на Галена - все някой трябва да им е виновен

Коментирай

Елена

преди 7 години

Вие нормални ли сте бе???? В отлична форма си е.А този "потресен свидетел" просто му препоръчвам да се самоубие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.