Галена шашна с нова визия! Вижте я в готик стил

https://hotarena.net/az-jenata/galena-shashna-s-nova-viziia-vijte-ia-v-gotik-stil HotArena.net
Галена шашна с нова визия! Вижте я в готик стил

Галена скъса с романтичната визия, с която доскоро обикаляше нощните клубове и радваше феновете. Певицата вече е нова и различна—подвизава се в неоготик стил, видя HotArena.


За новия си проект „Просто шоу”, фолк звездата реши да разчупи клишетата. Тя се пусна с късо подстригана прическа, тъмен грим и обеца на устните.

Няма съмнение, че Галена е новатор във всяко едно отношение, а последната й трансформация предизвика фурор. Изпълнителката на „Мама ураган”, демонстрира за пореден път, че е истински хамелеон, когато става дума за преобразяване.


Междувременно феновете пощуряха по хард стила на певицата. „Уникална”, „Супер си”, „Пълна промяна”, гласят коментари в мрежата. Други изпаднах в шок, че фолк дивата си е отрязала косата. „Защооооооооооооо”, плачат фенове във форума.


Явно фолк звездата е готова да приеме всякакви предизвикателства, за да бъде интересна и различна.


Новата й визия определено е доказателство за това. А на вас допада ли ви

4 Коментара

преди 6 години

Чалга стил.

Коментирай

dd

преди 6 години

Пишман разбирач. Явно идея нямаш какво е чалга и какъв точно е стилът на чалгата. Това едва ли има как да бъде по-далеч от чалга.

Коментирай

Haa

преди 6 години

Myzaga :D

Коментирай

преди 6 години

Не може да избяга от чалгарската си природа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.