Галена си нае момче да я опъва за 1500 лева (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/galena-si-nae-momche-da-ia-opava-za-1500-leva HotArena.net
Галена си нае момче да я опъва за 1500 лева (Снимки)
Наблюдателен фен на Галена ни изпрати снимки, на които певицата няма нищо общо с визията, която постига след обработка с фотошоп програмата. Той твърди, че фолкаджийката си плаща за обработка на всяка снимка, която публикува на страницата си в социалните мрежи.

Ето какво ни пише нашият читател:

\"
Позастаряващата певица от Смядово наскоро отбеляза, че не е модел и затова хората не бива да я съдят за начина по който изглежда. Въпреки това Галена нае момче, на което плаща 1500 лева на месец, за да оправя всички нейни снимки от участия с фотошоп. Поп-фолк изпълнителката също сподели наскоро в ефир, че коментари от типа „див тюлен“ не я засягат. Очевидно съдейки по силно тушираните снимки в страницата и във фейсбук, певицата вместо или да отслабне, или да се примири с промяната, използва най-евтиния трик, а именно фотошопа. Можете да видите разликата между реалните снимки и качените в страницата на певицата.

На страницата на благоевградско заведение са качени снимки на изпълнителката, които нямат нищо общо с кадрите в страницата й във фейсбук\".

11 Коментара

тъпа курва

преди 6 години

Прави дудуци на всички селяни таяпотна дабела целулитна мърша. Миризлива проститутка и кярва

Коментирай

Иво

преди 6 години

Много сте зле! :D Тя за 1 участие изкарва колкото вие за тяколко месеца и то без да пречи никому, нито да се рави в чужд живот и да дебне под лупа кой какви снимки има. Вие преценете дали тя е прецаканата или вие. :D Това се отнася за всяка популярна личност, за която е ясно от къде са й доходите. При тях виждаме,че имат участия, работят и т.н. Заеме се с политиците, плеймейтките и други, които карат коли по 100 бона, а не се знае какъв е произхода на тези пари. Току виж станете журналисти и се прочуете, защото с такива жълтини кой как излязал на снимка не сте нищо повече от селски клюкарки.

Коментирай

Ххх

преди 6 години

Добре тогава щом наистина не я засягат подигравателните коментари за визията и защо тогава обработва всяка своя снимка преди да си я качи в профила...Хайде сега всички фенчета да се втурнат да я защитават

Коментирай

Българска книга

преди 6 години

А ето и здрава противоотрова на такива като горните "новини" - подарете нещо стойностно на душата си: smartreading.bg/produkt/кралицата-на-краставиците/

Коментирай

EH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

E, DA AMA TQ PONE PRILI4A NA SEBE SI DORI I SLED PFOTOSHOP, A IMA DRUGI KOITO TAKA GI OPAVAT NA SNIMKITE 4E KATO GI VIDI6 NA JIVO I SE 4UDI6 TE LI SA ILI NE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE6TAITE SE...VISOKI PO 1,60 A KRAKATA IM PO SNIMKITE SAMO PO TOLKOVA...TA SE6TAITE SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

преди 6 години

Каква поп-фолк изпълнителка, тя не може да пее.

Коментирай

fe

преди 6 години

ако има фенове, които ценят гласовите й данни (силно казано), то за тях ще е все едно какви са килограмите й, но има ли впечатляващи певчески умения?

Коментирай

3

преди 6 години

da ama qvno te samite silno se samnqvat v glasovite si danni 6tom probivat s porno i hvarlqt nema4eni pari za klipove

Коментирай

Хиндо

преди 6 години

Няма защо да се правим, че години наред вярваме, че тя е добра певица. Не, не е добра певица, а парите покрай нея я правят популярна. В един момент омръзва заблудата и полека-лека ще отиде в трета глуха, където й е мястото.

Коментирай

Pff

преди 6 години

Защо толкова много хората се интересуват кой как си обработва снимките? Почти всички момичета, които не са известни също си обработват снимките, а тръгнали да плюят известните личности... всеки може да прави каквото си поиска и не се нуждаят от мнението или разрешението на другите хора..

Коментирай

кирчо

преди 6 години

тази винаги е потна, мазна, целулитна, гнусна, проста, просто така си изглежда селяндурата

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.