Галена, това ти ли си?, питат изумени фенове. Певицата е неузнаваема - плаши с двойна гуша и сенки под очите

https://hotarena.net/laifstail/galena-tova-ti-li-si-pitat-izumeni-fenove-pevicata-e-neuznavaema-plashi-s-dvoina-gusha-i-senki-pod-ochite HotArena.net
Галена, това ти ли си?, питат изумени фенове. Певицата е неузнаваема - плаши с двойна гуша и сенки под очите
Тежки времена настанаха за Галена, която от няколко месеца отчаяно се бори с наднорменото си тегло, което не може да свали след раждането на втория й син, видя HotArena.

Вероятно това е отключило депресия у звездата, която съвсем е занемарила външния си вид. Преди дни папараци на „Марица“, щракнаха Галена в пловдивски хотел. Кадърът, който за минути обиколи социалните мрежи втрещи и най-верните почитатели на певицата от Смядово. С двойна брадичка, бледа кожа, торбички под очите!!! Това е истинската Галена, без намесата на фотошоп.

Клюката разнесе, че Галена е преспала във въпросния хотел с тайнствен мъж, с когото е снимана, но засега половинката на Галин Вафлата мълчи по въпроса.

Фенове на Галена не могат да познаят любимката си. Галена променя все по-драстично и до неузнаваемост снимките си във фейсбук профила, че хората се чудят коя е запуснатата жена до Галин като я срещнат на живо“, пишат по форумите те.

9 Коментара

Зико

преди 6 години

Галена никога не е била красива жена. Тя е само добре поддържана благодарение на супер много пари.

Коментирай

Хриси

преди 6 години

Я вие будувайте и работете до малките часове ежедневно с тонове грим, цигарен дим и т.н и ще ви питам как ще изглеждате рано сутрин...комплексари :) Галена е натурална сладурка

Коментирай

преди 6 години

Това недоразумение на природата ще бъде запомнено като минетчийката от ваната.

Коментирай

преди 6 години

Какво "работи" по малките часове? Да не би да . . . ?

Коментирай

rr

преди 6 години

Така ще бъде запомнена само от въздишащите по нея мастурбиращи загорели чикиджии. Но не всички сме такива и не всички центрираме вниманието си в тези неща и се взираме само в подобен род неща, че тях да помним. Така че с думите си говориш единствено за себе си и излагаш само себе си, демонстрирайки посредствения си мозъчен капацитет, да не кажа даже съвсем ограничен.

Коментирай

rr

преди 6 години

Коя жена е красива в днешно време без поддръжка? С толкова всевъзможни процедури, изкуствени неща, грим и фотошоп днес идеята ни за красиво толкова се е изменила, че няма как една проста, естествена красота да я покрие без никаква помощ отвън. Естествено, че никоя жена вече, само с природните си дадености, вече не може да ни се стори достатъчно красива, като я сравним с това, с което сме заливани ежедневно от медиите.

Коментирай

преди 6 години

По това грозно и лайняно същество въздишат само умствено увредени чалгаджий и педали като теб.

Коментирай

преди 6 години

За проституиращата циганка Галена не бих дал повече от 20 лв./час.

Коментирай

куц козел

преди 6 години

Раздвоение на личността (на снимката), а на живо се чудиш тоз същия тюлен ли е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.