Галена в окаян вид на Слънчака - подпухнала и с размазан грим! Фенове: Дори нямаше бельо под роклята (Шок снимки + Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/galena-v-okaian-vid-na-slanchaka-podpuhnala-i-s-razmazan-grim-fenove-dori-niamashe-belio-pod-rokliata HotArena.net
Галена в окаян вид на Слънчака - подпухнала и с размазан грим! Фенове: Дори нямаше бельо под роклята (Шок снимки + Подробности)

Топ пайнерката Галена пусна хитовия си проект „The Bo$$”, който е изпипан отвсякъде до най-малкия детайл, но визията й, в която се пуска на участия в последно време, не е толкова грижливо издокарана, сигнализира ни фен на HotArena.

 

Информаторът ни изпрати няколко снимки на Галка от нейна изява в дискотека в Слънчев бряг, на които хитмейкърката изглежда доста зле.

 

От безупречната й визия и скромност на майка, която изпълнителката демонстрира в предаването на Николета Лозанова миналата неделя, нямаше и следа. Видимо подпухнала и с размазан грим, Галена се чекнеше и показваше прелести навред“, докладва анонимецът, който очевидно е бил и свидетел на гледката.

 

Добавя, че според него, певицата е избрала да ходи без бельо и да демонстрира пищните си прелести е ход, с който да си върне рейтинга.

 

Във въпросната вечер на Слънчака Галена дори била в същата рокля, която й донесе етикета „див тюлен“ в Лондон.

 

Ако трябва да сме честни, звездата намери обяснение за шокиращата си визия напоследък и го сподели в „Папараци“. Недоумява защо се хващат за килограмите й и какво вълнение изобщо това може да носи на критиците, след като всички знаят, че наскоро е родила и е нормално да не е в топ форма. Отсече, че не е манекенка, за да показва уникално тяло, а просто забавлява хората по заведенията с песните си и това е основната й задача.

17 Коментара

ужасТ

преди 6 години

Тая жена нямали друго рокле, че се тази търка по дискотеките?! Товае въпросната рокля от злополучното й участие в Лондон , където й лепнаха прякора тюлен! Тя че се е опрасчила е факт,но тази рокля й слага още килца на окръглената фигура!

Коментирай

ужасТ

преди 6 години

Написах коментара без да прочета статията и сега видях, че се дублира с написаното хахаххаха

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 6 години

Добре ви го каза в интервюто ,Галена!Тя не излиза на моден подиум,а излиза да радва с песните си публиката!Друг е въпроса,че сте я захапали от известно време,но на всички ни е ясно ЗАЩО..................

Коментирай

ММ

преди 6 години

Добре бе, само аз ли й виждам шундата на една от снимките?

Коментирай

тц

преди 6 години

аман, ако не е отварачката- ваната

Коментирай

алина

преди 6 години

от много курове,пиене и бело..се подуват мацките!

Коментирай

преди 6 години

Аллах, прибери си тюлена.

Коментирай

преди 6 години

Да, вижда се. Мазна мешеста вулва.

Коментирай

Тя не е модел

преди 6 години

Тя не е модел, а певица, ама нали вчера я възхвалявахте колко перфектна и супер била?! Ако ще е идол или звИздъ на световно ниво, нека не я виждаме на смядовско дередже.

Коментирай

До ММ

преди 6 години

По-полека. Набръчкана кожа и целулит от допълнителните килограми от бременността. Не е спортувала месеци, а е качвала кила. Това изчезва след 4-5 месеца във фитнеса. Просто не е трябвало да облича подобна рокля. Ама от Смядово до Холивуд са много километрите и светлинните години.

Коментирай

123

преди 6 години

Абе на снимките изглежда много,ама много зле - повяхнала, подпухнала остаряла,наедряла, а в предаването имаше доста свеж вид, предполагам нали предаването са й дружки са я минали с някаква програма да я поосвежат, щото такава метаморфоза за дни е невъзможна.

Коментирай

Саша

преди 6 години

Прави интересни песни и клипове.Не залага на скандали около нея!

Коментирай

kokona

преди 6 години

Absolutno ste prava.Na Galena rabotata i e da pee i zabavlqva , ane da se pravi na fotomodel.Zatova q obichat horata.Rodi detence s cenata na viziqta i karierata si i vyobshte ne me interesuva kak izglejda.Vyzhishtavam i se za semeistvoto!

Коментирай

о

преди 6 години

Именно - ти го каза. Невъзможна е. Аз досега не съм срещала човек, който на повечето снимки да не изглежда доста по-пълен, отколкото е. Видеото е доста по-достоверно, отколкото някакъв кадър., но ти си избираш на кое да вярваш. Така или иначе реалността си е една, кой в каквото и да реши да вярва и да си повтаря.

Коментирай

М.И.

преди 6 години

Поувехнала,напълняла,на кого му пука.Важното е да падат кинти и плейбека да е в ред. И последният и клип е наистина на ниво.

Коментирай

Галена е номер 1 !

преди 6 години

Просто си е кръстосала краката, тъпи чикиджии! Супер е Галена, страхотна жена и певица, която знае как да се държи с феновете си! Нищо общо с наркоманският боклук Преса- мръсна злобна циганка, която само се прави на земна и добра! Защо Преса Линията няма мъж?? Какво толкова и има на тази "прекрасница", та не можа да си хване поне един за по-дълго? Няма и да намери, защото никой не иска за жена наркоманка и курва! Докато мъжа на Галена остана с нея, въпреки клипа от ваната! Още помня как я подкрепяше тогава, не се отдели от нея! Това ако не е любов, тогава какво е? На Креслава тепърва ще и се връща за цялата помия, която е хвърляла по Галена! Дрогираната мърла стремглаво се е запътила къмдъното и много скоро ще го стигне!

Коментирай

Семейството изисква жертви

преди 6 години

Ами жената роди, поне направи семейство, Преслава какво като сега е слаба, като цял живота и на над 30 години е от мъж на мъж без да свие гнездо и сама реално като куче.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.