Галена върти педали за 100 бона! Велосипедът е украсен с 20 хил. камъни „Сваровски“

https://hotarena.net/laifstail/galena-varti-pedali-za-100-bona-velosipedat-e-ukrasen-s-20-hil-kamani-svarovski HotArena.net
Галена върти педали за 100 бона! Велосипедът е украсен с 20 хил. камъни „Сваровски“
Грандиозната сума от 100 000 лева е броила фолкпевицата Галена за колело с камъни „Сваровски“, научи HotArena.

Лъскавото колело е дело на дизайнерката Паолина Крушкина, на която й отнело цели два дни да го изработи. Младата дама почти денонощно седяла в бутика си, за да завърши бижуто навреме. Във видеото # TheBo$$ Галена страстно танцува върху возилото, а по-късно го подкарва по улиците.

Любопитна подробност е, че камъните са поставяни един по един и това е логичното обяснение за дългия процес. Дизайнерката обаче е проявила завидно търпение, за да завърши успешно визията на велосипеда. В цената за изработка влизат не само велосипедът и камъните, а и трудът за изработка, пише „България днес“.

17 Коментара

:D :D :D

преди 6 години

В други държави не знам как е, но за България лично дизайнерка ми е казвала, че по роклите слагат имитации на Сваровски, а какво остава за няк'во колело :D :D :D За толкова тъпи ли имате читателите си, че пишете подобни нелепости?

Коментирай

007

преди 6 години

Колело 100 бона? Айде сега НАП да разследва колко данъци са платени и ДАЛИ са платени за тези 100 бона...

Коментирай

Kris

преди 6 години

Ako shte zlaten klip da napravi neinata pesen shte se zabravi za nula vreme Tazi na Azis koqto struva 2,50 shte se pomni i sled ped i sled deset godini e tova e totalen hit pesen sus mnogo silen tekst ispqt s mnogo silno chustvo pesni kato tazi na Galena sme slushali hilqdi puti klipove v tazi stlistika kolkoto shtesh razlikata e che snimala v Monako s mnogo skupi za poreden put drehi razbirase trqbva da izbivame kompleksi inache ne moje po prehvalen proekt Ot tozi nqma a i plius tova s tezi pesni nqma kak da se pulnqt zali za koncert prosto zashtoto nemogat da se peqt na jivo samata Galena pee Mamauragan na playback po uchastia sami si napravete smetka i vtoro tezi pesni sa za diskotekite ne za koncerti koeto govori che za neq koncertite ne sa vajni tq si e diskotechna pevica nikoga ne e bila silna na scenata tova che skacha kato zaek na scenate i vika ne znachi che pravi nqkakvo shou edna Malina v tova otnoshenie q bie prosto zashtoto na neq i se oddava tq ne skacha tq si tancuva vse pak Malina e bila tanciorka da pee na playback no pone ne se izlaga da se pravi na kloun

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Крушкина едно време беше държанка на най различни мутряги и дадоха пари да почне тоя бизнес с бижута . Едва ли е някой ще се наеме да слага 20 000 камъка на ръка . Хотарена пишете отново небивалици продайте го най накрая тоя сайт на някой който наистина ще го направи сайт за жълти новини , а не сайт за информация от фейсбук и измислени и некадърно написано истории с 1000 правописни грешки на статия . Просто с всяка история от ден на ден ставате мега смешни и малоумни . Постоянно Преслава , Галена ви са статиите тук .

Коментирай

Тити

преди 6 години

Хайде сега нагледайте се на фотошоп...и като отидеш на живо в дискотеката и се мята потния тюлен с двойна гуша и дебели крака с целулит...Все си мисля,че не трябваше да избързва с това завръщане...

Коментирай

преди 6 години

Естествено, че не са Сваровски КУРИШкина е нацвъкала малко лъскави куришки, като свенче със звънче и наШТу се фука. Тва "като" е за благозвучие, пояснявам, за да не се чудите!

Коментирай

кати

преди 6 години

Те фалшивите камичета Сваровски ги продават на кило ,за нищо пари! Много сте далеч от истината и пак сте се изхвърлили яко! А за въпросната певачка..........ами каквото и да направи,на мен лично ми евтинее!!

Коментирай

преди 6 години

Чалгаджийско лайно.

Коментирай

Hhh

преди 6 години

Крушкина е дебелааа... с тия 100 бона да се оправи, че на нищо не прилича

Коментирай

да бе

преди 6 години

Такива камъчета тип Сваровски се продават в кинкалериите за мъниста в пакетчета по около 100 грама за 4-5 лева пакетчето. Какви 100 бона?!?

Коментирай

ХИХИХИХИ

преди 6 години

OTKRADNAHTE SAITA NA SVETLANA BOKLUCIII I SEGA E HOKATE ZA GLUPOSTI

Коментирай

Има нещо гнило в Дания

преди 6 години

Верно бе, преди години, като тръгна сайта Светлана беше собственичка, а гледам сега сипват яко лайна по нея,даже не може да се пуска коментар под въпросната статия. Не харесвам Светлана много просто парче е, но истината си е истина

Коментирай

ХИХИХИХИ

преди 6 години

zadignaha go saita myrshavite laina i sega e pluqt saita beshe nein i s neini pari beshe syzdaden

Коментирай

hotarena

преди 6 години

Tozi sait na Svetlana li e bil.Napravo ne moga da povqrvam.Po skoro ideqta za jylt sait.Ne mi se vqrva tq da ima tolkova mozyk che da go zadviji

Коментирай

о

преди 6 години

Във времето на технологиите, когато всичко вече върви и се сменя толкова бързо, никоя песен не остава години. Това не е дефект на изпълнителя, а на публиката.

Коментирай

М.И.

преди 6 години

И за милион да върти педали не може да стигне Азис,да не говорим,че Преслава и Десислава иРайна пеят по-добре от нея.Избива комплеси със скъпи клипове.Имала пари направила клип.Тя изобщо пее ли на живо?

Коментирай

GARWAN

преди 5 години

Ebasi zloweshtija garwan... marshoooo seljankoooo

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.