Галин глези Дара като принцеса (Вижте колко пари хвърля по нея)

https://hotarena.net/laifstail/galin-glezi-dara-kato-princesa HotArena.net
Галин глези Дара като принцеса (Вижте колко пари хвърля по нея)
Галин е готов да изпълни всяка прищявка на гаджето си Дарина, научи HotArena.


Секссимволът на попфолка дотолкова бил хлътнал по младата изпълнителка, че се стремял да задоволи всеки неин каприз, без значение колко скъпо ще му струва. Той дори се опитвал да предугажда желанията на любимата си и да ги сбъдва незабавно. 


За целта Галин влагал всичко спечелено от хонорарите си за подаръци за Дара. Освен това той често й давал съвети като изпълнител с по-дълъг стаж на сцената. Самата Дарина пък не криела колко е очарована от фолкаджията и не спирала да се хвали пред приятелки, че е ударила джакпота с него.


За връзка между двамата се заговори още през лятото, когато на няколко пъти бяха засечени да купонясват заедно по нощните заведения из страната. Нещо повече, когато самата тя нямаше изяви, задължително придружаваше Галин като след това двамата си тръгваха заедно. 


До момента никой от двамата не иска да говори за връзката им, а според близките им причината е, че предпочитат да държат отношенията си далеч от погледите на любопитните, предават от Телеграф. 

6 Коментара

Котьо

преди 7 години

Моля ви се та той е гей. Каква Дара ще падна от смях

Коментирай

Рая

преди 7 години

Дара е гадже с един от сериала "Не така,брат", това го знаят много хора, само не и "журналистите" от този сайт. Как си ги измисляте "новините" в тук не е истина :D :D :D. Никакъв труд не влагате, за да проверите истината.

Коментирай

Стела

преди 7 години

Аз пък падам от смях на подобни коментари, написани от нещастни анонимни комплексарчета. Малко са хората, вярващи на тази лъжа скалъпена от Фикиту. Да измисли нещо друго, изтърка се това.

Коментирай

Daniq keniq

преди 7 години

Galin groznika e gadje s Gery-Nikol ne s Dara

Коментирай

1

преди 7 години

Галин е шлакяно дупe.

Коментирай

Lakiesha

преди 7 години

I see, I suppsoe that would have to be the case.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.