Галин и Галена продължават със строежа на великотърновския замък (Всичко е законно!)

3672
11 Октомври 2014, 18:06


Преди дни медиите гръмнаха, че Галин и Галена строят незаконно голяма къща върху защитена зона във Велико Търново. Завистници пуснаха слуха и дори сезираха институции, които да разследват случая. Вафленият бос обаче им натри носовете, като  показа всички документи, които удостоверяват, че строежът е напълно легален, научи HotArena.net.

 

Палатът е планиран да бъде с 11 спални и още 11 други стаи. Позициониран е в един от най-красивите квартали на Велико Търново – „Картала“. Ограден е с голям каменен зид и се разпростира върху площ от 1900 кв. м. До него се стига по черен път, но след време той ще бъде асфалтиран.

 

Строежът се оказа напълно законен след множеството проверки, които бяха разпоредени от прокуратурата в града, както и от Регионалната дирекция за национален строителен контрол.

 

„Строим с всички необходими разрешителни. Няма основания за образуване на административни и наказателни производства. Няма нарушения на Закона за устройството на територията“, заявява Галин Атанасов пред в. „Труд“.

 

Сградата имала вече и акт 14 и 15 и скоро ще получи и акт 16. Мъжът на Галена уточни, че проверките са били над 15.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени