Галин побърка студентките в CLUB 33! (Снимки от партито)

5865
16 Януари 2015, 18:00


Фолк звездата Галин след време със сигурност ще бъде посрещан с широко отровени врати в адвокатски кантори, общински администрации или пък  банки, чийто служителки ще са настоящите студентки, изпълнили до дупка CLUB 33 снощи.

 

Мачото от Добрич предизвика истерия в увеселителния комплекс. От няколко дни той вече е с две зали – на първи и на втория етаж. Младият изпълнител, който успа да се превърне в достойна конкуренция на признатите за секс идоли мъже в своята продуцентска компания, изнесе такова участие, че не остави нито една дама, неполудяла по него.

 

С разкопчана риза, разкриваща гърдите му, Галин се раздаде пред фенките си, като ги докара до истерия, заигравайки се с тях от сцената. Артистичният изпълнител едва си проправяше път сред тълпите от нежни създания. Хитове, шеги, секси танцьорки и светлинно шоу съпътстваха участието на Галин в клуба, а накрая красива армия го изпрати до колата му.

 

„Радвам се, че на всяка мое участие клубът е пълен. Следващия месец, когато отново пея в 33, ще ви изненадам с нова песен”, призна Галин.

 

Идната седмица на сцената на CLUB 33 ще се изкачи Преслава!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени