Галин пръсна 3 бона в бутика на Филип Плейн

9094
23 Април 2017, 11:11


Галин похарчи близо 3000 лева в бутика на световния дизайнер Филип Плейн в Барселона, докладваха очевидци, които се озоваха по същ ото време с певеца там. Популярният чалга изпълнител бе за Великден в испанския град, където се  отдаде на диви фиести и щопинг, научи HotArena.

На Велика събота Галин хлътна в бутика на Плейн в центъра на Барселона, където остана около половин час. Певецът бе придружаван  от по-възрастна дама, която вероятно е или майка му, или импресарката му. В крайна сметка след дълго суетене певеца си купил дънки за 600 евро, тениска за 360 евро и кецове за 520 евро. Общата сметка била малко под 1500 евро, или около 3000 лева.

Направило впечатление, че младия певец решил да плати кеш, а не с кредитна карта. „Явно парите си го получава на ръка  така ги харчи”, коментират свидетели на шопинга му, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Разпродажба....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зле скалъпен ПР
Преди 1 година
0
Как пък точно в бутилка на Филип Плейн в Барселона е имало и друг българин, когато Галинчо е "пазарил", и който нещеш ли всичко видял, барабар с цените и на вас писал! Това момче е изхарчило 5 лева и дай всички да разберем...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МУУУХАХАХАХА
Преди 1 година
-2
Точно, не знам кой е по-зле в случая, този който се е похвалил, че си е купил тениска и дънки, или който пише новина за това "велико" събитие. Ама Галчо винаги си е бил със селското мислене и претенции де, видяхме го в "Черешката". Така че не е кой знае каква изненада.
Какви претенции, какви 5 лева!
Преди 1 година
-1
Видяхме го, да. Много ни хареса. Какво "селско" видя в мисленето му в "Черешката" точно? Защото така да се хвърлят празни приказки в пространството без никакъв аргумент, звучи много тъпо.
Мхм
Преди 1 година
-4
Малеее!! 1200 лева за тениска!!! :X Но го разбирам момчето - колкото и глупаво да те се вижда да изхарчиш такива пари за тениска или 600 евро за дънки, за съжаление, за да си публична личност/ звезда, трябва да притежаваш неща, които другите искат да имат, така че трябва да играе тази глупава социална игра.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени