Галин удари в земята конкуренцията, пръсна 200 бона за ултра лукс жилище!

1849
18 Януари 2017, 11:44


Кариерата на Галин се разви наистина шеметно и сега той е сред топ имената в жанра, узна HotArena.


А като такъв, вече не му приляга да живее под наем в скромни квартирки. За настъпването на новата година изпълнителят на "Парат ако хвана" се е уредил с лукс апартамент. Сделката е била финализирана в края на 2016-а, но той още не се е нанесъл, защото се извършват довършителни ремонти.


Като една истинска звезда, Галин е избрал да живее в затворен комплекс с денонощна охрана в тузарски столичен квартал. Там той ще се разпростира на повече от 100 квадрата без да бъде обезпокояван от обезумелите си фенки. Само за няколко години певецът стаха истински хит и е решил, че му е дошъл моментът да първата сериозна инвестиция в живота.


По груби сметки, новият дом ще му излезе към 200 хиляди лева, като в тази сума се включва и обзавеждането. А то няма да бъде нищо по-скромно от последния писък на модата. Галин дори си е наел интериорен дизайнер, който да го консултира. Така де, ако е, да е!


В свое интервю наскоро изпълнителят сподели, че част от крупната сума сам си е събрал, а другата е изтеглил като кредит, който да погаси в следващите години. Това за него не е никакво затруднение, защото почти всяка вече има участие, и то срещу не малък хонорар. Освен дома си, Галин преди време смени и колата с по-скъпа и мощна, за да бъде още по-вървежен сред мацките.


Мацки колкото искаш, но дали някоя от тях ще се нанесе с него в новия тузарски апартамент? Засега певецът шеговито споделя, че ще си живеят двамата с кучето му, пък по-натам нищо не се знае. Въпреки слуховете относно сексуалната му ориентация, Галин е хит сред девойките. Дори наскоро слуховете го свързаха с колежката му Дара, но засега няма потвърждение, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hmmm
Преди 1 година
0
За тия пари лукс на куково лято- че и с обзавеждането. Щото ние "не звездите" не строим къщи и не купуваме апартаменти.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
Преди 1 година
0
Абе за 200 бона с обзавеждането над 100 кв. няма как да е лукс... Или сумата е по-голяма, или жилището е 65 кв. макс!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени