Галин забърса бивша на Криско (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/galin-zabarsa-bivsha-na-krisko HotArena.net
Галин забърса бивша на Криско (Фото)
Фолк певецът Галин забърса новата поп сензация Дара, която преди време бе в интимна афера с ментора си Криско. Мачото на фолка и финалистката от риалити формата „X Фактор“ топлят едно легло от около месец, научи HotArena.

Пръв интерес към девойката проявил Галин, на който обаче му отнело доста време да я свали. По времето, когато фолк певецът я ухажва, дара е обвързана за неизвестно момче, с професията влогър. Този факт изобщо не успял да попари мераците на Галин и след едномесечно ухажване, младата певица попаднала в любовния капан на изпълнителят на „Пайнер мюзик“.

Репортер на „Телеграф“ провери информацията и дори засече Дара на участие на изпълнителя в култовата дискотека „Плейхаус“ в Студентски град. Талантливата девойка искрено се забавляваше, докато любимия й се изявяваше на сцената. От своя страна той няколко пъти отправи поздрав към нея, но двамата спазваха дистанция пред феновете на певеца. Близки до дара разкриха, че нарочно не разкриват връзката си, защото искат да запазят чувствата си далеч от медийното пространство. В момента, в който Галин приключи с участието си, Дара уж случайно също напусна дискотеката.

8 Коментара

Izabela

преди 7 години

Tozi drishlio chalgar gaden nqma li da si sedne na zadnika veche ne si nameri maistora narkoman mazen gaden!

Коментирай

_I_

преди 7 години

MAZEN CHALGAR

Коментирай

Галиандър

преди 7 години

С колан с накрайник ли ще го оправя бившата на Криско... че той освен дупето да си забърше след като някой свърши в него, друго не може ...

Коментирай

PFFFFFF

преди 7 години

За себе си ли говориш???

Коментирай

да бе

преди 7 години

как ли няма да се занимава с този чалгар

Коментирай

kaka ti

преди 7 години

mi s koi da se zanimava, s rapyrchetata deto nqmat 5 leva za edno kafe li?

Коментирай

Да съберем 5лв

преди 7 години

Криско е на социални помощи

Коментирай

Иветка

преди 7 години

Повече ще му отива Гери-Никол ,но и тази става

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.