Галка от „Каризма“ става масажистка

2502
05 Юли 2015, 15:00Галка от „Каризма“ има нова професия. Блондинката, която работи като хостеса от доста време, осъзнала, че работата й там е до време, научи HotArena.

Галя Курдова, както е истинското име на певицата, от няколко години живее и работи в Лондон като хостеса. Напоследък обаче осъзнала, че настаняването на клиентите в заведения е работа до време.


По тази причина е решила да вземе нещата в свои ръце и да се преквалифицира. Изпълнителката от Ямбол се е записала на курс за масажистки, издават нейни приятели от София.

„Галя осъзнава, че работата по клубове е до време, докато това е сериозен бизнес и има много хляб в него. Затова се записа на курс, който трае два месеца и половина и след това й дават тапия за масажистка", разказват те, пишат от „Уикенд“.

Галка твърди, че не е съвсем боса като масажистка, защото има опит с масажите, още докато практикувала музикалната си професия.

„Колко пъти Миро съм го масажирала и даже му беше станало навик да ме кара да го мачкам. Почти всичките ми мъже са се докосвали до златните ми ръце”, хвалела се с уменията си поп дивата.


Певицата се надявала, че веднага щом изкара курса, ще започне работа в някой хотел или студио. А след това ще отвори собствен салон.

Това е и планът на ямболийката, която иска да стартира собствен бизнес, в който да се включи и нейна приятелка като маникюристка. За момента обаче 36-годишната певица иска да натрупа опит и тогава да работи за себе си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени