Гъмов и Преслава мачкат чаршафите в хотел в Казанлък (Вижте как ги изловиха)

https://hotarena.net/laifstail/gamov-i-preslava-machkat-charshafite-v-hotel-v-kazanlak HotArena.net
Гъмов и Преслава мачкат чаршафите в хотел в Казанлък (Вижте как ги изловиха)
Станимир Гъмов и Преслава се отдадоха на страстта си в хотел в Казанлък, научи ексклузивно HotArena.


По всичко личи, че двамата не са прекратили отношенията си след края на последния сезон на ВИП Брадър и продължават да се срещат тайно. Последното им любовно преживяване е било в хотел в Казанлък, където влюбените са се надявали да останат неразпознати и на спокойствие да се отдадат на страстта си. 


За тяхно съжаление обаче един от гостите се е усетил какво става и ни писа с любопитни подробности от случката. Публикуваме писмото без редакторска намеса.


Читателски сигнал


\"Преслава и Станимир Гъмов се изплющяха яко в хотел в Казанлък. Първо влязоха в стаята, а после като минах пак се чуваха силни звуци и стенания от стаята. Чуваше се: Ох, давай, давай! от страна на Преслава, а Станимир само охкаше. Бързо се отдалечих след чутото. Не можеха ли тези да правят си секса у тях????\"


Повече от ясно е, че актьорът и певицата са все още заедно. И връзката им като нищо да се окаже по-сериозна от очакваното.

9 Коментара

прес

преди 7 години

тази е такава лекотия... по маниерите й си личи, че е курволяк от 1 км, незнам с гъмов дали мачка чаршафите, ама армия е минала през таковата й

Коментирай

stiga

преди 7 години

stiga ste pisali za taq drogirana pa4avra

Коментирай

Kris

преди 7 години

Xaxaxa smqh v zalata ama ste magareta i produljavate da si izmislqte vsqkakvi gluposti kazah vi che tq ne ponasq tozi piqnica boje boje

Коментирай

Vqrno e

преди 7 години

Vqrno e az pratih novinata chuh gi kato minivah po koridora. Stava vupros za qko ebane chovek. Az ne gi gledah mnogo v onazi kushta no mojah da gi razpoznaq. Naistina beshe gadno da im slusham stenaniqta. Sledvashtiq put da se chukat druade kudeto nema hora.

Коментирай

hhhh

преди 7 години

Винаги някой нея я е видял, как пък веднъж една снимка на направихте? Излагате се изградихте имидж на момичето, което е много далеч от нейната същност, а още по-жалкото е, че хората вярват ...

Коментирай

Kris

преди 7 години

Nedei da si izmislqsh gluposti mnogo dobre znam koi i che si izmislqsh gluposti prashtash nalqvo i na dqsno izmisleni ot bolniqt mozak nevqrna informaciq

Коментирай

Kris

преди 7 години

nedei da lujesh horata samo bolniqt ti mozak izmislq takiva gluposti

Коментирай

ahha

преди 7 години

SPISAKAT I E MNOGO GOLQM NA PRESLAVA, KAKA I MARIQ ILIEVA VE4E MOJE RQPI DA QDE.....

Коментирай

Hahaha

преди 7 години

Сигурно сте и светили че знаете колко са я минали... Хора без работа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.