Гъмов обмисля да емигрира в САЩ, спира го само алкохолът

1497
04 Август 2016, 14:29


Станимир Гъмов сериозно обмисля да емигрира в САЩ, научи HotArena. Кукленият актьор имал близки зад океана и това лято ще прекара доста време с тях, като не е сигурно дали въобще ще се върне в България.

Звездата от последния „ВИП Брадър“ вече има купен билет за презокеански полет и заминава до дни. За него вече дори има наета къща край Бостън, където ще живее през лятото. Ако условията го устройват и успее да си намери работа, може да остане в Америка. 
Засега Гъми смята да тръгне без семейство и приятели. Той така или иначе е разделен с майката на сина си, няма сериозна приятелка и живее сам. Ето защо не мислел да си води опашка в Щатите. Но в случай че нещата му се получат, негови близки не изключват да вземе сина си и майка му, с която е запазил близки отношения.

Приятели на актьора са на мнение, че той много трудно би пуснал корени в САЩ. „Гъмов е свикнал да живее леко, да пие от сутринта и да прави каквото си иска, а в Америка изискват дисциплина. Едва ли ще му хареса“, смятат колеги на заралията. Те са сигурни, че намеренията му да търси работа в Бостън, ще приключат край масата с чаша в ръка и философски изводи в полусънно състояние.

„Отсега е ясно, че престоят му ще е безпаметен купон. Роднините му вече са приготвили бутилките и само го чакат да пристигне, за да почнат да ги изпразват“, твърдят източници на „Всеки ден“.

Звездоманията също спъва шансовете на Гъмов за кариера зад граница, защото там ще се наложи да започва от нулата. В България е свикнал да е звезда, докато в Бостън никой не го познава и това едва ли ще му хареса. Заради езиковата бариера трудно би намерил добра работа в театър. В същото време едва ли ще му хареса да работи като разносвач на пица или бояджия – основното, с което се занимават нашенците в Бостън.

Да не говорим, че за подобни занимания се налага постоянно шофиране, което е трудно съвместимо с неговата страст към питиетата с висок градус.
Въпреки всичко бившият ВИП брадър бил навит да си пробва късмета в Америка, пък ако не му се получи, ще се върне обратно в родината. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kapa
Преди 1 година
0
Za kakav ''vip'' i ''zvezda'' govorite....?????????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени