Гъмов остана без работа! Труди се само 7 дни за цял месец, едва свързва двата края

2185
23 Февруари 2017, 17:00


Тежка криза откъм трудови ангажименти мъчи Станимир Гъмов, дочу HotArena.

 

 

Актьорът, който уж минава за звезда, всъщност практически е останал без работа. За февруари той няма нито едно представление в Столичния куклен театър, в който е на щат. Не може да се похвали и с кой знае каква активност в другите спектакли, в които играе. Проверка на „Уикенд” показа, че за целия март има планирани само 10 излизания пред публика.

 

 

Доскоро Гъмов можеше да бъде видян на сцената на Кукления театър в една-единствена роля – в „Хензел и Гретел” на режисьора Съни Сънински. Последната му изява с нея обаче е била през януари. През целия февруари кракът му нито веднъж не стъпва на сцената, а за март са планирани общо 5 представления с кукли, в които може да бъде видян. И всички те ще бъдат изиграни в общо 3 дни, тъй като два от спектаклите се играят по два пъти на ден.

 

 

От спектаклите за възрастни с участието на Гъмов през март ще се играе само един – „Жена ми се казва Борис”. Той ще бъде поставен общо 5 пъти за цял месец – два в София и три във Варна. По груби сметки излиза, че Станимир Гъмов ще има само 10 представления и общо 7 работни дни през целия месец март. В същото време актьорът в момента не може да се похвали със странични ангажименти. Той нито участва в тв предаване, нито е ангажиран в сериал или кино продукция. Всичко, на което разчита, за да крепи разклатения си бюджет, са именно тези 7 работни дни и 10 излизания пред публика, твърдят запознати с неговото житие и битие.

 

 

Той отдавна бил изхарчил хонорара от „ВИП Брадър”, получен преди близо година и половина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени