Гъмов отмъкна жената на Юлиан Вергов (Ирина хлътнала до уши, за кукления актьор тя била само афера за 1 нощ)

2961
10 Декември 2015, 12:11


Станимир Гъмов се оказа толкова неустоим за жените, че освен че плени най-желаната жена Преслава пред камерите на „ВИП Брадър“, успя да разбие семейството на считания за безспорен секссимвол свой колега Юлиан Вергов, разбра HotArena.

 

След поредица от събирания и раздели половинката на Вергов го заряза окончателно, защото е луда от любов по кукловода, пише „Всеки ден“.

 

Ирина Ялъмова развила почти наркотична зависимост към Станимир Гъмов, и то точно когато бащата на детето й – Юлиан Вергов, приел, че тя е жената на живота му и че ще й бъде верен чак до гроб.

 

Ирина толкова си паднала по кукления актьор, че забравила на кой свят се намира. След случаен купон двамата се прибрали заедно на градус в дома на Станимир, което впоследствие създало сериозни проблеми и на самия Гъмов, но най-вече на Вергов. Изглежда, че кукленият актьор се е представил добре в леглото, защото жената на Вергов така се влюбила, че започнала да му звъни ден и нощ. Тя обявила на Юлиан, че има нова връзка, и го изгонила окончателно от общото им жилище.

 

Като разбрал кой е конкурентът му, той се обадил на Гъмов, за да се разправят. Самият Станимир обаче бил втрещен от разговора. Той за пръв път чувал, че има връзка с жена му. За него цялата работа се свеждала до еднократна афера, която едва помнел. Така или иначе Вергов останал без дом, а жена му – с несподелена любов.

 

Всичко това се случило преди около половин година. Ирина се мъкнела по неговите представления и ходела по заведенията, които и той посещавал, с надежда да го срещне и да изяснят отношенията си. Той пък се опитвал да й обясни, че отношения между двамата не съществуват, но тя не му вярвала.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zizi top
преди 2 години
-1
Гъмов,че кой ще му обърне внимание на този грозник? Хем грозен хем арогантен ,ега ти лайното !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 2 години
-2
И кое му е толкова неустоимото,че аз лично не забелязах!Мазохистки са много от жените,това ми е ясно,ама чак да си изгониш съпруга,заради леке като Гъмчо.......А той горкия,дори и не знаел,че има връзка с нея........ахахаа,считай за какъв мъж говорим-АМИ....ГАМЕО!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени