Гърдите на Бориса се срещнаха с пъпа й (Фото само за смелчаци)

https://hotarena.net/laifstail/gardite-na-borisa-se-sreshtnaha-s-papa-i HotArena.net
Гърдите на Бориса се срещнаха с пъпа й (Фото само за смелчаци)
Бориса Тютюнджиева шашна феновете си в социалните мрежи с кадър, на който прилична на руска колхозничка отговаряща за млеконадоя в местния колхоз, видя HotArena.

Моделката се изтипоса по бански, който едва удържа провисналия й бюст. Доста смущаваща е гледката за млада жена с претенции.

„Циците и всеки момент ще проговорят на пъпа й“, коментират фенове на Бориса.

Странно е, че Бориса е допуснала този гаф, защото гърдите й наистина изглеждат меки и провиснали.

„Не вижда ли в огледалото как изглежда? Няма ли приятелки, които да й кажат?“, дивят се форумци.

След като се раздели с опосума Андрей, Тютюнджиева се запусна доста. Напълня, а лицето й заприлича на месечина. Тя разочарова с вида си и феновете на шоуто „Черешката на тортата“, където участва преди време.

„Снощи като стана за малко от стола в дома на Емануела, баджаците й ми скриха шапката“, написа втрещена потребителка в мрежата.

7 Коментара

баце роман

преди 7 години

пфффф ужасна е същата история като на Дарина Калчева онази футбол- куромелачката последния фотос може да забележите колко стрии има по циците . Ето така се получава лсед като не се подържаш и от толкова операции. И двете най вероятно стават за извращения , ако някой наистина е толкова тъп или е на 2 кила водка та да ги шиба с любов хахахах .

Коментирай

777

преди 7 години

да ви имам заглавията

Коментирай

Симона

преди 7 години

А ЗА НЕСКОПОСАНИЯ ФОТОШОП НА КЛОЗЕТА НЕЩО ?! А??

Коментирай

Грозева

преди 7 години

Ей нещасници добре ли ви е да плюете Бориса а да хвалите Клозета.Че нейните боски са до земи...А що не напишете какво каза Валери за мангалката.Вобще не му пука за нея...Ха ха ха кой ви плаща да пишете само хубави неща за долнопробния Клозет и да плюете другите.Бориса е красиво и умно момиче.Айде сега от Хот Арена насерете се от злоба.Вие отдавна сте насрани ,че и омазани.

Коментирай

Mnogo e krasiva

преди 7 години

Изражението и е на умна и красива жена.Пукнете се от злоба.КПроститутката само кото я погледнеш разбираш колко е Мега тъпа!Айде скрийте се

Коментирай

Грозотия

преди 7 години

Бориса е грозна и тъпа! Николета е същата! От кога да си красива означава да приличаш на мъж??? Цялата се е оперирала а после била голямата красавица хахахахха Такъв плазмодий няма на света, тая я мързи да диша :)))))) Евтина курва

Коментирай

баце роман

преди 7 години

Ей дърта шаврантио Калчева теб имам предвид видях фейса какво си писала ами явно си доста комплексирана и затва обърна внимание на поста ми . Ти си амортизирана вече отвсякъде никой не та иска и та ебат за шпо 30 лв . Боклук мръсен незнам кой е дебел , ама лапа хиляди пишки за тоя силикон , а нямаш още 30 и мязаш на дърта курва хахахаха .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.