Гена и Венелин пак са заедно (Щльокат вино в работно време)

2582
01 Март 2015, 14:00


Гена Трайкова и Венелин Петков са живото доказателство, че старата любов ръжда не хваща. Двамата новинари пак започнаха да излизат заедно, пък макар и тайно от колегите си, научи HotArena!

 

Тези дни папараците на “Уикенд” успяха да заснемат едно от дискретните им обедни рандевута в закътано заведение край Би Ти Ви. Журналистите пристигнаха съвместно в ресторанта и прекараха там повече от час. Разговорът им беше задушевен и можеше да продължи още дълго, ако Гена и Венелин нямаха служебни дела за отмятане.

 

Въпреки че работният им ден не бе свършил, бившите (а може би и настоящи) любовници си позволиха консумация на алкохол. Те гаврътнаха първите чаши червено вино още със салатите си.

 

След като хапнаха и пийнаха обилно, двамата потънаха в сладки приказки. А когато дойде време да стават, решиха да напуснат заведението един по един – за да е сигурно, че никой колега няма да ги заподозре в интимност.

 

Първа си тръгна Трайкова. Венелин, който понастоящем е шеф на новинарския отдел на Би Ти Ви, я изчака да се отдалечи на достатъчно разстояние и едва тогава се осмели да излезе от ресторанта.

 

Гена и колегата й изживяха бурна любов по времето, когато водеха в тандем информационните емисии. Връзката им продължи близо 7 години – период в който журналистите дори живееха под един покрив.

 

Любовната им история приключи, когато Трайкова хлътна по музиканта от „Хиподил” Лъчо. Зарязаният Венелин така и не можа да прежали бившата си изгора и всичките му последващи интимни авантюри завършваха с провал. Той нито за ден не спря да се надява, че Гена ще върне при него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени