Гена Трайкова се храни като невидяла (Водещата говори с пълна уста на колегите си)

1903
18 Юни 2017, 09:04


Перманентен свиреп глад е налегнал Гена Трайкова в последно време, видя HotArena.


Апетитът й така се е изострил, че главната редакторка на Би Ти Ви новините се нахвърля като див звяр върху храната. Маститата журналистка се тъпче безобразно дори сутрин на публични места. Щом й сервират ядене, тя на мига забравя за добрите обноски и челюстите й започват да се движат на ултрабързи обороти.


През седмицата Гена беше забелязана да поглъща за закуска гигантска принцеса с кайма и кашкавал, като филията омете на 5 хапки. Свидетел на лакомията й стана колегата й Константин Караджов.


„Ох-ох-ох, леле каква вкусотия!”, заяви топ новинарката на компаньона си Косьо, докато дъвчеше настървено странджанката с размер XXL в заведение край телевизията. Думите й едва се разбираха, тъй като устата й беше пълна с трохи, слюнка и парещо мляно месо. 


Караджов пожела наздраве на Трайкова, след което забоде поглед в телефона си. Личеше си, че изобщо не му е приятно да му мляскат на главата, но как да направи забележка на шефката… За разлика от изгладнялата си началничка, симпатичният журналист консумираше само кафе, което дори не изпи докрай, видяха папараците на „Уикенд”.  


Щом се засити, бившата изгора на Венелин Трайков изпрати Косьо да плати сметката. После двамата журналисти се отправиха към нюзрума на Би Ти Ви, за да подготвят информационните емисии за деня. Добре похапналата редакторка крачеше тежко-тежко към работното си място, тъй като килограмите и вече са много повече от преди. За да прикрива наедрелите си ханш и бедра сега Трайкова носи само широки дълги поли, а навремето се издокарваше предимно с минижупи, припомнят запознати.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени