Гена Трайкова залюби гадже от „Сървайвър“

4409
02 Октомври 2014, 12:30


Гена Трайкова отново е на крилете на любовта само два месеца след тежката раздяла с колегата си Иван Георгиев, с когото доскоро водеше новините, научи HotArena.net.

 

Сърцето на русата амбиция, която вече е главен редактор на емисиите, бързо успя да намери свой нов пристан, където да хвърли котва. Този път блондинката се надява, че ще е за по-дълго време, пише в. „Всеки ден“.

 

Припомняме, че в края на август Трайкова приключи връзката си с Иван, която продължи близо година. Високата позиция на Гена в телевизията, на която тя се възкачи, след като предишната й любов Венелин Петков стана шеф на новините, й позволи да набута младия репортер като водещ на емисиите – грешка, заради която тя бе жестоко укорявана от мениджмънта на канала.

 

Сляпата неделя обаче сякаш заши очите на Трайкова, която направи какво ли не в името на щастието си с Иван. Той обаче й изневери и последва тежка раздяла.

 

Гена сякаш успява бързо да се съвземе от личната си драма и вече е превъзмогнала Георгиев, с когото към днешна дата са в чисто професионални отношения. Нещо повече дори – отскоро Гена излиза със свой колега в телевизията, само че и двамата пазят в пълна дискретност връзката си, докато не се убедят взаимно, че пътищата им се пресичат сериозно в бъдещето. Този път мъжът до Трайкова е далеч по-зрял и улегнал от младока Иван, който е с цели 10 години по-млад от нея.

 

Новият избраник на Гена има допирни точки с Би Ти Ви, но като част от външна продукция. Той работи като технически сътрудник около организацията и снимките на „Сървайвър: Камбоджа“ и преди няколко месеца летял с Евтим Милошев и компания до азиатската страна, за да заснемат екстремното риалити.

 

Гена е щастлива от новата си връзка, тъй като най-сетне имала допир с човек, който не се интересува от новини, а от екстремни спортове, пътешествия и техника. Пред приятелките си в нюзрума на телевизията тя описвала гаджето си като перфектния мъж, с когото истински можела да си почине, без да пренася работните проблеми от деня вкъщи.

 

Преди връзката си с Иван Георгиев Трайкова бе 3 години с музиканта Лъчо. Нежеланието на новинарката да дари китариста с дете обаче й изигра лоша шега и дългокосият певец напусна любимата си. Най-дългата и известна връзка на Гена пък е тази с колегата й Венелин Петков, с когото освен двойка на екран бяха и такава в живота. Днес бившият й е щастливо семеен с приятелката си Милена.

 

Преди време в свое интервю Гена бе категорична, че вече й е време за сериозно семейство и деца, но това не се случва единствено поради факта, че не може да срещне подходящия партньор. Наближаващата 40 години Трайкова се надява, че най-сетне ще срещне своя избраник и двамата ще свият гнездо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени