Генка Шикерова гази закона на улицата (Журналистката на косъм от тежка катастрофа)

1370
23 Април 2017, 09:12


Генка Шикерова най-яростно преследва престъпници в репортажите си, но извън работата си и самата тя гази закона, видя HotArena.


Навръх най-светлия християнски празник – Великден, разследващата журналистка на Нова извърши нарушение, каквото си позволяват само най-големите наглеци – пресече улица на червено. Не й отива на една майка на две малки деца да се държи по този начин, да дава толкова лош пример!  

 
В деня на Възкресението топ репортерката бе засечена от папараците на Уикенд да пазарува медицинска козметика в аптека в кв. „Гео Милев”, недалеч от  хотел „Плиска” и Първо районно управление на МВР. Генка дълго оглеждаше артикулите за разкрасяване, а накрая си избра мазило против бръчки и шампоан, предпазващ от пърхот. На клиентите и персонала нямаше как да не им направи впечатление, че журналистката е отпрала огромен задник, бузите на който са като бухнали великденски козунаци.


Платила покупките си, Шикерова излезе доволно нахилена от аптеката. След което тръгна да пресича кръстовището на бул. „Шипченски проход” и ул. „Николай Коперник”, въпреки че в същия този момент светофарът беше червен. Новинарката хич не беше помислила, че създава предпоставки за катастрофа и някой автомобил може да я отнесе. 


Още преди Генка да е прекосила изцяло улицата, към нея се приближи на висока скорост мощен автомобил. Шофьорът на лимузината натисна клаксона докрай, което стресна нарушителката и тя се забърза. Няколкото метра до отсрещния тротоар Шикерова измина буквално на бегом.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени