Генка Шикерова поръчана от жена?

2073
10 Април 2014, 12:25


Генка Шикерова е поръчана от жена. Този упорит слух се носи в столичните среди след поредния палеж на колата на журналистката, научи HotArena.net.

 

Самата Генка крие за този вероятен мотив и не иска случаят да се раздува.

 

Тя винаги е държала мъжа си Неделчо на дистанция от медиите, но плейбойският му характер е всеизвестен. Именно затова все по-логична е версията за умишлен палеж от любовница на Неделчо.

 

За никого не е тайна, че той все още не е изчистил старите си сметки. Възлюбеният на водещата по документи е в брачен съюз, но не с нея, а с бившата си жена, с която дори все още не са стартирали процедура по развод, пише Уикенд.

 

Запознати с табиета на Неделчо не прикриват предположенията си, че познавайки характера на палавника, като нищо в обкръжението му да са гравитирали и други мераклийки за леглото му. Конспиратори твърдят, че обвиненията за палежа на автомобила на Генка могат да бъдат хвърлени именно към бившите жени от обкръжението на Неделчо, които изчаквали подходящия момент, за да му отмъстят.

 

„Жените обичат да мъстят на принципа колкото по-късно, толкова по-мръсно. Но каква жена трябва да си, че да посегнеш на бременна?”, гадаят в обкръжението на Генка за евентуалния бандит.

 

Сред останалите версии, които ченгетата разследват, са покушение, свързано с работата на журналистката, както и отмъщение на завистлив и злобен комшия. Над 10 полицаи работят активно по случая и според запознати до месец извършителя ще бъде арестуван. До този момент били разпитани над 40 човека, сред които столични апаши, хора от агитките на футболните клубове, както и подозрителни съседи. Лично МВР-шефа Цветлин Йовчев взел под внимание случая и всеки ден давал зор на ченгетата да ровят палежите. Самата Генка обяви, че не чувства сигурна и в момента й е назначена полицейска охрана. Междувременно, от няколко дни тя е с нов автомобил. Водещата кара колата на мъжа си – миниатюрно червено „Пежо”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени