Гентиана Халити пасе крави на село (Вижте защо)

2758
18 Ноември 2016, 13:00Гентиана Халити се преквалифицира от модел в краварка. Една от най-популярните силиконови красавици у нас, влиза в документалното риалити „Мис Пепеляшка”, което тръгва по Нова телевизия, научи HotArena.

Блондинката ще зареже високите токчета и лъскавите клубове, за да копае в градината и да пасе крави. Дали ще се справи с това предизвикателство, или повече няма да поиска да хване лопата, предстои да видим скоро.

Шест титулувани красавици ще зарежат салоните за красота и бутиците, за да влязат в кожите на селски труженички, в новия сезон на риалити поредицата. Техните места ще заемат момичета без титли на красавици, които ще се докоснат до бляскавия свят на звездите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
0
Много ме забавлява шоуто. Гентиана просто ме разцепи с репликата си накрая за "малките хора" като например тези, с професия млекар. АЛО! И ти коя беше? Твоята професия не те ли вкарва и теб именно в категория "МАЛКИ ХОРА"? Коя си ти? Танцьорка в клуб. Защо ли пък е решила, че това е с нещо по-обществено значимо от млекар, не ми стана ясно, а и едва ли и тя самата може да обясни. И защо не си оперира тази брадавица на лицето, до устата? Несиметрични черти има, горната й челюст е много много силно издадена напред спрямо долната и това разваля хармонията на лицето й, но пък трябва да кажем, че има доста по-хубаво тяло от разните там анорексички, които минаха като Светлана Василева, Катрин Вачева и т.н., които наистина изглеждаха ужасно и плашещо. Предвид факта, че не е нито висока, нито дългокрака, е направила оптималното, което е могла жената! Обаче кой така се е изгаврил така с нея й е сложил тези смешни "гърди" така под мишниците и с тези провиснали кой знае къде надолу зърна.. Цялата..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
Преди 1 година
0
"гърда" се показала от деколтето, а зърно няма. А и всъщност "гърдата" изобщо не е там, където би трябвало да се намира една нормална женска гърда! Тя не го ли вижда? Аз ако съм, ще го дам под съд този доктор, че така ме е направил да приличам на зле прекроен травестит в тялото. Просто нямам думи. Ужасно изглеждат! Повече от ужасно! Може би едни от най-грозните гърди слагани някога и при който и хирург да иде, ще й го каже, ако тя е неспособна да го види. И хората били казвали, че била ВИП. Надали някой казва такова нещо, така че не знам кого се правим, че заблуждаваме. А момичето от село, горкото, толкова ограничено! Искала да е известна, като я видели да казвали: "А, тази е от еди си къде!" И като кажат така, какво, че не ми стана ясно!. Наистина е тъжно как бита ограничава до такава степен съзнанието и колко ограничени са тези хора от село. Безумно глупави. Като животинки са просто елементарни. Такова ниско ниво. Не са злобни, но и никакъв процес на разсъждение и умисъл няма у тях. Само..
ffr
Преди 1 година
0
някакво голо желание да ги видят, да се покажат.. Не че и те знаят с какво точно искат да ги знаят и какво точно искат да показват, но да си покажат селянията на мегдана. Горкичките! И се грижела за кожата си, мъчела се да скрие акнето.. Ама най-елементарни неща, които може да направи за себе си, като например да си оправи стойката и да стои изправена, което нищо не й струва, а не прегърбена като селска кука или ченгел, това не го прави. Но наистина много смешно как Гентиана се мисли за много ВИП, за много популярна... Те тези жени, които участват в това предаване, са познати само сред един определен кръг от хора из София (която изобщо не е толкова голяма, така че не е кой знае какво постижение така или иначе) и тези, които излизаме редовно по нощните заведения всички се знаем, макар никой от провинцията да не ги познава тези жени даже и по физиономия. А те се имали за ВИП, милите... И ще ми говорят за "МАЛКИТЕ ХОРА".. И не разбрах защо горката Генти я оставиха да спи сама в тази каравана..


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени