Гентиана Халити преди лицевите корекции - нищо общо със сега! (Убедете се сами - погледнете как е изглеждала в галерия)

Плеймейтката Гентиана Халити не прилича на себе си! Не и когато е била далеч от намеренията да направи „основен ремонт“ на своето лице, видя HotArena.net.

https://hotarena.net/laifstail/gentiana-haliti-predi-licevite-korekcii-nishto-obshto-sas-sega-ubedete-se-sami-poglednete-kak-e-izglejdala-v-galeriq HotArena.net
Гентиана Халити преди лицевите корекции - нищо общо със сега! (Убедете се сами - погледнете как е изглеждала в галерия)

Плеймейтката Гентиана Халити не прилича на себе си! Не и когато е била далеч от намеренията да направи „основен ремонт“ на своето лице, видя HotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong><span style=\"color: #ff0000;\">Читателски сигнал</span> </strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Плеймейтката Гентиана Халити не прилича на себе си! Не и когато е била далеч от намеренията да направи &bdquo;основен ремонт&ldquo; на своето лице, видя <strong>HotArena.net.</strong><strong></strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">В миналото тя е изглеждала съвсем нормално и не бихме казали, че се е нуждаела от крайни мерки за подобряване на външния си вид.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Имала е вежди, които сега са заменени от изрисувани с молив скоби. Устните й не са били грозни, но тя е решила, че имат нужда от хиалурон или в най-лошия случай &ndash; силикон.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Тъй като единствената прилика, която намираме в Халити от преди и сега, е косата, то вероятно е променила още доста неща, за които не подозираме.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif; font-size: medium;\">Не пропускаме обаче и фактът, че е възможно на фотото, предоставено от читател на <strong>HotArena</strong>, да не е Гентиана, а някое друго момиче.</span></p>

3 Коментара

eli

преди 9 години

sgreshila e...sega e plashilo!

Коментирай

bace roman

преди 9 години

ujasna e neznam zashto se misli za tolkova krasiva s tiq krivi cici deto i trygvzt ot gushata neznam ujasna e

Коментирай

koko

преди 9 години

da..i sega e plashilo...po tochno travestitite sa po jenstvenni ot neq...mnogo bokluci,mnogo nesto i vsqka iska da e zvezda...kade da povarna ..????!!!..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.