Георги Георгиев от БНО: Писма ми от политици в памперси

1854
26 Ноември 2013, 16:00


„Омръзна ми да гледам в парламента хора в памперси на работа, не искам да има такива политици в Народното ни събрание. Крайно време е енергията на народа да бъде чута“, заяви Георги Георгиев – председател на новосформираната партия Българско национално обединение.

 

Това е нова партия, която категорично се разграничава от всички останали. Първо, защото целта й не е власт на всяка цена, а промяна, и второ, защото тя няма водачи.

 

Самият председател на партията Георги Георгиев няколко пъти подчерта, че няма амбиции в политиката, а по-скоро се явява като организатор. Водачите според БНО са самият народ – гласовете на хората, които най-накрая трябва да бъдат чути и да бъдат поведени от качествени кадри, без болни амбиции и властолюбие.

 

БНО има намерение да направи пълна ревизия на състоянието на държавата до момента, както и да прекрати веднъж завинаги ограбването на народа, извършвано вече повече от 20 години.

 

Георги Георгиев обаче подчертава, че за да се случи всичко това, в България най-сетне трябва да се направи промяна на Изборния кодекс. Именно затова от новата партия са против безцелното сменяне на властта, преди да са се извършили промените.

 

Ако не бъде променена Конституцията и Избирателният кодекс, няма как България да продължи напред.

 

„Нали след два месеца ще ги избираме пак същите“, обоснова се председателят на БНО Георги Георгиев.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kapri
преди 2 години
0
I thank you humbly for shniarg your wisdom JJWY
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени