Гергана с пикантности от кухнята на Къртицата! Кой е предателят?! (Разбери от ТУК)

3687
13 Април 2014, 12:30


Гергана Грънчарова е поредната отпаднала от екстремното реалити „Къртицата“. Тя разкри защо е елиминирана и причината съвсем не е пиянството й и флирта с ММА боеца Георги, научи HotArena.net.


Младата девойка бе номинирана от зрителите в петък вечер, не толкова заради подозрения, че тя е предателят, а заради това, че се поизложи с пиянски изцепки.

 

Снощи се яви на елиминационен тест срещу посочения от групата - Борислав. Тя е мислила да играе на "изпита" с Емил Русев, като също така добре е знаела, че Борислав също ще играе с него.

 

В последния момент, преди да влязат в залата, Русев й подшушнал на ухо да играе с Евгени. Споделил й че досега благодарение на подозренията му около Пушката са го спасявали от напускане на шоуто.

 

Гери го послушала и резултатът е, че е вече „Чао“ от продукцията, както се изразява моделката Бориса, а Боби е вътре.


"Русев ме подведе в последния момент. Доверих му се, а сега се чувствам много разочарована", сподели хубавицата в "Жените говорят".

 

Грънчарова сподели, че не харесва ММА боеца Георги и причината за флирта им са единствено алкохолът и бушуващите хормони.

 

Не се срамува от това, което е направила, нито пък родителите й са останали разочаровани от нея. Няколко пъти натърти, че е на 23 години и не е убила човек, затова не счита, че се е изложила кой знае колко много.

 

Според нея Ивайла е лицемерна на моменти – тя наистина е агитирала за елиминирането на Бориса, а после се е направила на света вода ненапита. Тютюнджиева пък е единственият участник, който Гери не е успяла да опознае докрая.

 

Не изпитва трепети към Емил Каменов, а Индира е един от сигурните хора, с които брюнетката ще продължи да се вижда и навън.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени