Гери Дончева избухна с разтърсваща изповед във Фейсбук 24 часа, след като напусна „Фермата“ (Тези редове ще ви трогнат до сълзи)

4698
12 Октомври 2016, 16:14


Гери Дончева, която напусна „Фермата“ поради здравословни причини написа разтърсващо послание след излизането си от шоуто на страницата си във Фейсбук, видя HotArena.

В първите минути, след като излезе от най-гледаното риалити в родния ефир, моделката и писателка взриви всички с признанието, че излиза от шоуто заради усложненията от сложна гинекологична операция, която претърпяла преди няколко месеца. Раната заздравявала добре, но тежките физически усилия във "Фермата"са предизвикали усложнения и се е наложило Гери спешно да излезе от играта. Дончева призна, че диагнозата й е възможно най-страшната, но категорично отказа да разкрие повече подробности около заболяването си.

Ето какво написа красавицата:

„СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ! Над 24 часа официално не съм във "Фермата". За мен това беше едно истинско позитивно изживяване, предизвикателство и почивка! Опасният развой от дуела вече е овладян и се възстановявам. Преди няколко месеца се подложих на наложителна гинекологична операция и раната се отвори от напъването в четвъртата битка от дуела. Въпреки състоянието ми предложих на опонентката си да изиграем петата игра, тъй като тя е за цепене на дърва и няма преки напъни, както и да изиграем друга, нова, игра. След отказа на Юлия дойдох в реалния свят.

Тук ме очаква семейството ми, близките, приятелите, здравето ми, очакват ме и нови проекти. Скоро ще зарадвам най-малките с нова книжка, а по-големите с нова песен.

Благодаря ви за подкрепата, милите думи, които ми писахте в лични съобщения, за страхотните позитивни коментари, които оставихте!

Благодаря специално и на моя екип от специалисти, които се грижеха за страниците ми, начело с Дани Опълченска, благодаря на целия екип на Междинна станция /Medium Station за коректността, човешкото отношение, изключителния професионализъм на всеки един от тях (над 200 човека седят зад "Фермата") и най-вече за настойчивата покана да участвам в шоуто! Благодаря на "bTV медиа груп" за това, че се фокусират върху предавания като това, пропагандирайки позитивното, показвайки българското, традициите и силния дух!

С участието си исках да покажа на жените, които преминават през подобни трудности в живота си, че могат да се справят с всичко, че могат да бъдат силни, да бъдат достойни опоненти без да бъдат съжалявани и подценявани! Защото не е важно да спечелиш война, а КАК водиш битките, какъв завéт ще оставиш у хората. Важно е човек да съхрани ценностната си система въпреки злобата и завистта, защото както в приказките, така и в реалния живот, всички вярваме, че доброто побеждава.

Бъдете силни, пазете доброто на сърцето си и знайте, че най-хубавото тепърва предстои!“
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени