Гери Дончева по спешност в болница! Вижте дали се размина с операцията и какви екзистенциални въпроси я занимават по време на болничния престой

2756
26 Ноември 2016, 14:00


Гери Дончева отново го закъса със здравето, узна HotArena.


Наскоро моделът бе принудена да прекрати участието си във "Фермата" по време на оспорвания дуел с Юлиана, защото прокървя. Тогава стана ясно, че дни преди влизането си в предаването е претърпяла наложителна гинекологична операция, за да отстрани проблем, пречещ й да има деца. Тя не пожела да говори повече по въпроса, но месец-два след това отново се оказа  в болничната стая.


Дончева сподели неволите си във фейсбук и от постовете й стана ясно, че преди дни е приета в столично лечебно заведение с остри болки в коремната област. Лекарите трудно установили тейния първоизточник и дори Гери била на косъм да легне под ножа и да й отстранял апендисита. Все пак лекарите увладели ситуацията и се разминало без хирургическа намеса.


Наложило се обаче Дончева да остане под лекарско наблюдение и била включена на системи със силни лекарства, които да потушат възникналото възпаление. Докато скучаеше в медицинското заведение, моделът засне кратко клипче с автентична обстановка с цел да успокои всички, че опасността вече е преминала и операция няма да се налага, пише "Телеграф".


Междувременно липсата на особени занимания в болничната стая накараха Гери да започне да се замисля по въпроси, които надали вълнуват някого особено. Тя постна снимка на английската кралица, която в едната си ръка държи миниатюрна чантичка и зададе на приятелите си в социалните мрежи въпроса какво според тях носи в нея. Това накара всички да се успокоят, че Дончева наистина е добре, щом й е до подобни глупости.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.34 mb
total execution time: 65.348148345947 miliseconds
mysql execution time: 28.595447540283 milliseconds