Гери Дончева влиза във Фермата! Красавицата дефилира с маркови дрехи в селския двор

3004
25 Август 2016, 15:03


Моделът Гери Дончева е поредната ВИП персона, която е в трескава подготовка за участието си в хитовото риалити "Фермата", научи HotArena.


Красавицата има лайфстайл, който е коренната противоположност на селския живот, но е решена да постави себе си на това изпитание. Така става петата от шестимата популярни участници във "Фермата", чийто старт е на 11 септември.


Преди няколко месеца около Гери Дончева се разшумя заради участието й в друг телевизионен формат, в който тя свари две кокошки и след това ги изхвърли в кофата, а на гостите си поднесе само бульона от тях. За тази си постъпка тя бе едва ли не линчувана.


Сега обаче красавицата ще загърби засуканите ястия като бульона консуме и ще трябва да запретне ръкави, за да демонстрира, че я бива не само в готвенето, а и в селската физичека работа.


Във "Фермата" вероятно отново ще се срещне с любимите си кокошки, но те ще са живи, тя ще трябва да им чисти и да им събира яйцата, който после да пържи, да за има какво да ядат. Гери Дончева обаче си е наумила да демонстрира, че и тези не толкова чисти занимания погат да бъдат извършени с финес и елегантност, а не с груба сила.


Освен неподозирани умения, красвицата ще демонстрира и стила, на който не изневерява. Преди да прекрачи прага на изоставената ферма, Гери е посетила любимия си бутик и се е обзавела с маркови, надяваме се и удобни, дрешки, с които да се фука пред камерите, докато цепи дърва, например, пише "Всеки ден".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dimo
Преди 1 година
0
BEZINTERESNOOOOO
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
м
Преди 1 година
-1
можеше някой по-интересен да поканят..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени