Гери Дончева за Карбовски: Падна много ниско

https://hotarena.net/laifstail/geri-doncheva-za-karbovski-padna-mnogo-nisko HotArena.net
Гери Дончева за Карбовски: Падна много ниско
В поредния публичен скандал са замесени две лица, които рядко влизат в конфликтни ситуации - журналистът Мартин Карбовски и топ моделът и четвърта по красота в света - Гери Дончева.


Причина за свадата се оказа изказване на хубавицата по време на участието й в \"Черешката на тортата\". Сред едно от блюдата, които приготви Гери бе консоме от кокошка, която тя изпрати \"в черния хладилник\". На кулинарен език този израз означава \"в боклука\", но Дончева се заигра с него в буквален смисъл, имайки предвид, че нейният хладилник е именно черен, като това се вижда и във видео кадрите.

За изненада на цяла България, обаче Мартин Карбовски падна толкова ниско, че се изказа по начин, по който подложи под съмнение интелектуалността си, а именно: \"Аз редко мразя хора. Тая кучка Гери Дончева наистина ли изхвърли кокошката докато приготвяше бульон консуме???Няма ли кой да овъргаля в перушина тия недояликурвимайкавистара\".

 
Изненадващо за мнозина авторката на \"Приказни истории - телефон\" се оказа по-интелигентната от двамата и не отговори със същия тон на безпочвените му и грозни нападки, а са безпочвени и дори парадоксални, тъй като тя е инициатор на кампанията \"Ако си дал\" в град Плевен. \"Закупих хладилник, който стои в центъра на града и всички доброжелатели могат да оставят храна, а бедните да я взимат от там. Много ресторанти оставят храната си там и я дават по този начин на несъстоятелните и социално слаби хора\", обяснява с умиление Гери Дончева.

 
А по отношения на скандалното изказване, тя отвърна с достойнство: \"С цялото ми уважение към журналиста Мартин Карбовски, не биваше да показва пред масовата аудитория колко ниско може да падне, търсейки публичност чрез грозни обиди по май адрес, при това абсолютно безпочвени. В бедната ни държава, дори да бях изхвърлила кокошката, щях да нахраня поне двама клошари с нея, така че пак нямаше да заслужа епитетите, с които ме определя! Ако продължава да се изказва толкова пошло, го призовавам да сложи в \"черния хладилник\" професионалния си стаж!\"

6 Коментара

*

преди 8 години

Не е той падналият ниско, ами тя заедно с цялата сган /без Вензи/, която са събрали тази седмица! Те са доказателство, като по учебник, какво става, когато едни прости, невъзпитани и арогантни селтаци се видят с повечко пари! Стой и им гледай сеира! Всички са "хвани единия, удари другия" и все ще им е малко! Превъзбудени песво първенюта надути до небесата с безгранични претенции, а покритие колкото на циганин калайджия! Дончева и ти си част от тях превъзбудена изсъхнала кокошка, която дори и за бульон не става, защото трябва да има в животното някакъв мозък, например!

Коментирай

блаа

преди 8 години

На мен другите не са ми противни, дори Емануела ми е поносима, но тази е голямо парвеню. Може да е известна с нещо, не ми е позната, но прави много неприятно впечатление.

Коментирай

Маги

преди 8 години

Хайде, и аз да се изкажа за "дамата" Гери Дончева от Плевен. Представянето и в "Черешката на тортата" няма да коментирам. Но поведението и на моменти не беше никак изтънчено и изискано. Още първата вечер се прояви просташки оценявайки гозбите на Вензи не по стойността им, а според някакъв неин недобре обоснован критериий, че щяла да почне с даването на средни оценки като начало (на база какво?). Злобно и низко! На втората вечер точно тя -"дамата" зададе най- неделикатния въпрос на Джино и когато той и "върна" жеста със подобен личен въпрос- тя го го отряза грубо, че питал твърде лични неща. Но тя може, така ли?Много попара има да изяде Гери Дончева докато се превърне в аристократка.

Коментирай

Бебо

преди 8 години

А, вие мадам, сте много извисена!

Коментирай

хет

преди 8 години

На мен ми направи изключително лошо впечатление Бориса. Това заговорническо споглеждане с другата мърла и кикотене, точно като селски кодошки. Предполагам завижда на Дончева за това, че е благосъстотелна, злобно момиче и дебело на всичко отгоре. Колкото за Джино за мен той е типичен цигански кавалер. Освен показното кавалерство, като отваряне на врата и цветя на дамите нищо кавалерско в него не виждам, но в Бг ценностите са толкова изкривени и подобни измислени герои виреят на воля.Още във ВИП-а ми стана ясно що за стока е. Един истински джентълмен не би настоявал за отговор от Богданов бил ли е с бившата му и то в ефир.Първо тя е публична личност и така дава храна на жълтата преса да я търкалят със седмици в парцалите си, после тя му е бивша и не е негова работа с кой си ляга. В Черешката пак показа що за „кавалер“ е. Понеже първата вечер Дончева му отряза мераците, а после го засегна с въпрос за бившата и милия не спря да се държи брутално с жената. Джентълмен са се наричали благородниците, а нищо благородно няма в циганчето. Дори да е бил засегнат, трябва да прояви великодушие към дама и да се държи готино. Снобарството на Дончева също не адмирирам, но поне се държи а ниво и като дама. Всъщост само Вензи в цялата компаийка е стока.

Коментирай

хет

преди 8 години

Джентълмен са се наричали благородниците, а нищо благородно няма в циганчето. Дори да е бил засегнат, трябва да прояви великодушие към дама и да се държи готино. Снобарството на Дончева също не адмирирам, но поне се държи а ниво и като дама. Всъщост само Вензи в цялата компаийка е стока.Но най-ми е противна дебелата пръдла с лоените бузки! Чудя се Андрея как е могъл да забележи подобна селска пръчка.Винаги е излизал с жени с класа, а това селянче освен а едното чукане за нищо не става и то когато не се е освинила, както в момента! Певачката няма да я коментирам абсолютна селска питка с Джино са си лика прилика на един кантара, да се вземат!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.