Гери Малкоданска се докара до просешка тояга, задлъжня сериозно на Никол Станкулова

5022
13 Май 2017, 16:12


Гери Малкоданска може да е добра в съобщаването на прогнозата, но не и в ръководенето на личните си финанси, узна HotArena.


В последните месеци красивата синоптичка и модел е изпаднала в немилост. След раздялата с Демир Доган тя скъса и с един луксозен начин на живот, който дори и новото и гадже Алекс Ковачев не може да й подсигури. Освен че падна от високо, Гери удари дъното, молейки за заеми колежката си Никол Станкулова.


В нюзрума на Нова се шушука доста за финансовите неволи на Малкоданска. Тя често прибягвала до помощ за бюджета си, който едвам скалъпва. Напоследък Гери е спряла да се придвижва със своята кола и колегите и говорят, че сигурно й се е наложило да я продаде. След раздялата с Доган-младши, тя се сгогува с лъскавия спортен Мерцедес, който юркаше по столичните улици и си купи доста по-скромен джип "Нисан" на изплащане.


Факта, че Станкулова е станала не само спонсор, но и шофьор на къдрокоската буди съмнения, че или лизинговият автомобил й е бил отнет заради необслужване на кредита, или Гери е решила да го продаде, за да финансира друг голям кредит - за апартамента си. Тя се е сдобила с него, от докато е била с Демир и не е имала проблеми с изплащането. Но сега й идва доста нанагорно.


Малкоданска видимо тъжи за златния смартфон и безлимитната кредитна карта, които вървяха в комплек с любовта на сина на Ахмед Доган. Гергана често отскачаше и до Турция на шопинг турове, а там я глезеха като истинска принцеса. Сега тя само може да завижда на Станкулова з амарковите дрехи и лукса, в който се къпе, пише "Ретро".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени