Гери-Никол чака СЕМ с армия от адвокати! (Закъса с уроците, спря да ходи и на училище)

https://hotarena.net/skandali/geri-nikol-chaka-sem-s-armiia-ot-advokati HotArena.net
Гери-Никол чака СЕМ с армия от адвокати! (Закъса с уроците, спря да ходи и на училище)

Без диплома за средно образование ще остане новоизгрялата певица Гери-Никол, узна HotArena.

 

17-годишната мацка, която изгря миналата година в музикалното състезания „Х фактор“, е закъсала яко с учебния материал.

 

Гери е ученичка в частна езикова гимназия в родния й град Варна. За да се отдаде изцяло на музикалния шоубизнес, блондинката е преминала на индивидуален план на обучение и почти не ходи на училище.

 

Постоянните медийни изяви и концерти обаче пречат на младата звезда да се концентрира над уроците и по думите на нейни дружки ексцентричната тийнейджърка ще срещне сериозни трудности, докато успее да завърши, пише „България Днес“.

 

Но проблемите в живота на Гери-Никол не се свеждат само до школото. Последният й видеоклип към песента „Момиче като мен“ разбуни духовете само за ден и критиките не се забавиха. Визията на Гери, която кърши фигура, обута в мрежести чорапи и боди, накара много музикални критици и разтревожени майки да се вдигнат на протест срещу звездата.

 

Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) пък поиска от медийния регулатор СЕМ да прецени дали съдържанието на клипа е вредно за психичното и нравственото развитие както на непълнолетната изпълнителка, така и на детската аудитория.

 

Георги Лозанов заяви, че по степен на провокативност има много по-дръзки песни и видеа, но в случая причината да се появи този казус е поведението и визията на момиче, което е непълнолетно.

 

Гери-Никол отвърна на „удара“ и отговори: „Мерси за рекламата на СЕМ и Държавната агенция за закрила на детето. Направихте ми същата реклама, каквато преди време на „Видимо доволни“.

 

Пред изданието ПР-ът на певицата заяви, че адвокатите на Гери вече разглеждат случая и са готови да бранят със зъби и нокти изпълнителката.

 

Тя няма за какво да се тревожи, защото има подкрепата на всички, включително и на родителите си. Нейните адвокати са в готовност и чакаме да видим дали въобще нещо ще се случи“, коментира ПР-ката.

 

11 Коментара

дф

преди 8 години

разбира се че ням да спрат клипа. Не е първият, няма да бъде и последният.

Коментирай

дияна

преди 8 години

когато си на индивидуален план на обучение не ходиш на училище, а само на изпити. В "Джордж Байрон" училището, в което учи ще си плати и ще завърши.

Коментирай

ANA

преди 8 години

Много ограничено, просто, глупаво и невъзпитано момиче. То не може да мисли, но за жалост майка му и баща му са виновни. Пределно ясно е с какво се занимава - пеенето е за прикритие, сигурно е на доста ниска тарифа. Ужас ! И това "нещо" един ден ще възпитава дете ? Ами ще стане като нея, жалко, нацията ни се опростачва. Ясно е как ще си "купи" каквато диплома ще и трябва.....Въпреки, че това, с което се занимава не изисква диплома.

Коментирай

A

преди 8 години

Ами като не ви харесва съдаржанието на клипа не го гледите.Нищо провокативно не виждам,Маили Саиръс се снима гола върху топка.Има глас момичето,казвам го като чвек който не слуша този стил музика.Ами вие явно ги разбирате терифите.Това дали,как и какво ще завърши си е лично неина грижа и на родителите и.С проста журналистика и още по-прости хора ще е така.Защо от закрила на детето не ходят лятото по-плажовете да обличат децата?Примерите на децата си ги избирате като цяло вие.А това как щяла да си възпита детето отново не е ваша грижа.Също ми е много интересно как преценихте,че е проста,глупава и невъзпитана да не сте и класен ръководител или родител а може би от жълтите саитове?От умни хора като вас се съсипа държавата,който за цял живот няма да направят това което това момиче е направило за 1 година.

Коментирай

Петя

преди 8 години

Ти малоумна ми се? Как ще се продава,бе? Знаеш чи кой е баща? Едно от най-богатитесемейства в България е това на Гери-Никол! Та сериозно ли си мислиш,че и трябват пари на момичето???хахха Ще падня от смях с такива прости индивиди!

Коментирай

pfff

преди 8 години

kvo ni zanimavate s taq glupava kifla be !!!

Коментирай

ти да видиш

преди 8 години

Бащата на това момиче е адвокат, а дядо и " бивш" мафиот. Знае се от цяла Варна.И да, тя не блести с умствен капацитет, нито има необходимото възпитание и държание в публичното пространство, за което претендира да е и не отговарящо на УЖ възпитания и родител. Явно там в това семейство морала и възпитанието има друго измерение. И образованието не е критерии за възпитание. Триста образования пет пари не струват, когато не можеш да възпиташ собственото си дете подобаващо. Във Варна се знае момиченцето как бръмчи и какви ги върши, Това,ч е има самочувствие и пари родителите и не и дава правото да се държи , като евтина проститутка в клиповете си. Все пак е малолетно момиче. И това, че учи в частно училище и ще си купи дипломата няма да я направи човек стойностен. Да не стане така, че професията и ден до пладне да и затрие живота и бъдещето. Всичко е преходно в този живот, само стойностите неща не губят цената си.

Коментирай

A

преди 8 години

Все пак не е малолетна а непълнолетна.Да не сте вършили нещо заедно?Те за много хора казват разни работи.Първо намекваш,че е проститутка после,че се държи като проститутка в клиповете си,това какъв обръз играе в даден клип е друго.Не е възпитана за вас,има самочуствие обаче с покритие.Дали ще можеш да ги кажеш тези неща пред споменатя родител?

Коментирай

ANA

преди 8 години

Вие, господин "А" на всичкото отгоре сте и НЕГРАМОТЕН - в 11 реда сте направили 20 правописни грешки - хайде отидете на училище поне да се научите да пишете и да четете, а държавата се съсипва от прости хора като вас, вероятно сте от някое затънтено селце или паланка и ви мързи да отидете на училище до града, :)))))))))))))))))))))))))))))

Коментирай

A

преди 8 години

Госпожице или госпожо АНА,първо затрудняваме писането на клавятурата защото е гръцка и използвам кирилизатор и става съвсем мазало,за което се извинявам,но все пак сте разбрали какво искам да кажа.А за моето образование не се притесняваите,гледаите си вашето и на вашето дете.Показвате колко се интелигентна като си правите заключеня от един написан коментар на човек който не познавате.Роден съм в София ако е толкова важно за вас(виждам,че се мъчите да одгатнете от къде съм) незнам какво имате против хората от селцата,но те определено са по интелигентни от нас така наречените граждани.Та вие дори и в интернет не можете да напишете коментар без да се заядете или убидите,какво остава в живота.Погледнете се отстрани колко сте жалка наричаики 17 годишно момиче проститутка,но това е нормално,да и завиждате.Такаче лека вечер и недавите на детето си ако имате ако ли не за в бъдеще да слуша Гери-Никол за да стане начетено и интелигентно като вас.

Коментирай

Diqna

преди 7 години

Тази пък Петя,какви разсъждения вади само,ахахах.И какво,като е от богато семейство,бе моме,ти не си ли наясно,че точно ей такива "богаташи",се чудят къде да се начекнат и какво да направят. ..я, малко се съвземи,живееш в България предполагам :))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.