Гери-Никол и Дарина се хванаха за косите заради Криско

https://hotarena.net/skandali/geri-nikol-i-darina-se-hvanaha-za-kosite-zaradi-krisko HotArena.net
Гери-Никол и Дарина се хванаха за косите заради Криско
Двете доскоршни дружки Гери-Никол и Дарина Йотова вече не могат да се дишат, защото са в съревнование за вниманието на Криско, разбра HotArena.



До скоро Гери-Никол бе фаворитката на рапъра и той я използваше за своя златна кокошка. Талев уреждаше участия из цялата страна на 17-годишната варненка, която стъпи на музикалната сцена именно с дуета си с него \"Ела и си вземи\". Втората ѝ песен \"Момиче като мен\" също е продукт на Криско.



По време на \"Х фактор\" обаче ситуацията доста се променила в ущърб на Гери. Тя подканила Дарина да участва в музикалната надпревара и я запознала с Кристиян, без дори да ѝ минава през ума, че си прави мечешка услуга. Дарина стана трета на финала, но пък спечели първото място и професионалите планове на рапъра, изявяващ се и като продуцент.



Криско е обърнал гръб на Гери-Никол и я оставил да се оправя сама с помощта на богатите се родители. Сега той е взел под крилото си не по-малко талантливата и скандална Дарина и яко се е нахъсал да я прави звезда, както е видно, че умее.



Запознати твърдят, че краят на Гери-Никол е близо, а на нейно място ще застане не кой да е, а дружката ѝ Йотова. Тя усърдно работи по дебютния си сингъл под наставленията на Криско и парчето съвсем скоро ще е факт. Говори се, че Гери в момента снима нов клип на Хаваите и нищо чудно двете да влязат в пряк музикален сблъсък, пише \"България днес\".



Криско като си науми нещо, винаги успява, затова съвсем скоро всички ще говорят за Дарина, а не за изпълнителката на \"Момиче като мен\". Останалата трета все пак ще излезе големият победител, тъй като вече има подписан договор именно с продуцентската компания на Криско.



Не толкова добре се развиват нещата за финалистката Християна Лоизу, която ще работи със Саня Армутлиева и ще трябва да си почака, докато излезе дебютното ѝ парче.

9 Коментара

естествено

преди 8 години

Абе как може да сравнявате Дарина с Гери Никол? Естествено и аз да съм прoдуцент който хвърля пари по един изпълнител и продукт ще предпочета таланта. А, Дарина определено има голям потенциал и талант- гласови данни, каквито Гери повече от ясно е , че няма. Тя разчита на скандал, пошли клипове и голотия. Това върви на запад и в Америка , но не и в България. таланта си е талант независимо къде живее и се намира. Дарина е талант! Гери е пошло, със самочувствие без реално покритие за глас и други неща , самозабравило се, бездарно курве.

Коментирай

Хху

преди 8 години

Айде , моля ти се... нека да излезе видеото на Дарина с таланта , сигурно ще е седнала на пейка с баба си и с вълнения елек на гърба.... Това е много тъпо определение "курве" при положение , че така се пробива , с предизвикателност. Тези тоалети можеш да ги видиш и в дискотеките, не знаам какво е толкова странно скоро в заведение жена с панталон не съм видял.

Коментирай

parite goworqt

преди 8 години

Ако имаш продуцентска компания едва ли ще работиш само с един изпълнител и поради тази причина по-скоро двете да направят и общо парче, вместо едната да е аут, щото Гери колкото и да е скандална явно е ценна с това за Криско и ще си я лансира. Това е бизнес и щом носи пари всичко е ок.

Коментирай

DEO

преди 8 години

Кодкодякането на Дарина не е пеене.Парите на родителите и не бяха достатъчни за !-во място.

Коментирай

глупости

преди 8 години

Дарина пее за страх. Страхотен глас и визия ,и всичко има момичето. Страхотен глас! Явно, колко разбираш от музика! Гери Никол няма глас и нищо.

Коментирай

да

преди 8 години

Курве е та дрънка! И не говорим за дрехи, но каквото си баба знае, това си бае. Брутално нагло и отвратително. За глас пълна скръб. Никакъв глас.

Коментирай

Gg

преди 8 години

Е , защо тогава над 1,000,000 й гледат и слушат песните й?

Коментирай

Gg

преди 8 години

От къде да знаят умрялниците, като е по-лесно да напишат , че едната щяла да изхвърчи...

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Малко голота,малко предизвикателно поведение-хайде разкрепостено нека да е,малко различност,И ХОП-КУРВЕ!Такова определение за някое момиче,дават недоказалите се и без самочувствие.Аз не харесвам нито едната,нито другата,не взимам страна,защото тези момичета не са нииищо ,ама НИЩО ОСОБЕНО!Цялата работа отново опира до това,коя ще носи повече пари,и то се видя!Не им трябва глас на продуцентите в БГ.Трябват им известност,провокация и пари,а те се печелят от слушания и гледания!! Сега,мислите ли,че новият глас на Бг-прекрасната Християна,ще пробие,ще и правят песни и ще се котира........НЕ ПРОГНОЗИРАМ,само гледайте-ТРЕТА ГЛУХА за съжаление.............ЖАЛКО ЗА ИСТИНСКИТЕ ТАЛАНТИ И ГЛАСОВЕ!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.