Гери-Никол наду и стегна дупарата с фотошоп! Има и нов силиконов бюст, подарък от родителите й

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-nadu-i-stegna-duparata-s-fotoshop-ima-i-nov-silikonov-biust-podarak-ot-roditelite-i HotArena.net
Гери-Никол наду и стегна дупарата с фотошоп! Има и нов силиконов бюст, подарък от родителите й

Гери-Никол си наду и стегна яката дупара с фотошоп, забеляза HotArena.

 

 

Това обаче не остана незабелязано от феновете й, които се подиграха на уменията й с програмата. Това дори не е първата издънка на R&B дивата, която често обича да коригира пищните си извивки с фотошопа.

 

 

Поредното доказателство е една от последните снимки на Гери, на които тя позира в оскъдно облекло, високи лачени ботуши, прегърнала огромен плюшен мечок. Там обаче ясно се забелязва, че задните й части са очертани с фотошоп и ефектът, който се опитала да постигне със светлосенки, издава пипнатата й дупара, пише „Телеграф“.

 

 

За да замаже положението, певицата е поставила червено срчице на талията си, което да отклони вниманието от истинския гаф.

 

 

Яката дупара, яката дупара. Герито не знае как с фотошоп да бара“, присмяха й се фенове.

 

 

През лятото младата изпълнителка беше направила друг гаф – за да изтъни талията си, бе изкривила останалите предмети около себе си. 

 

 

Вече се носи мълва, че родителите на Гери са й направили подарък – нов силиконов бюст. Новите й гърди били много по-обемни, отколкото на снимките й, направени миналото лято.

5 Коментара

Неграмотник стига с това й кратко

преди 7 години

Родителите й,феновете й,уменията й????Кой ги пише тия статии бе неграмотници от Хотарена????Много сте прости бе!!!!!!Махайте се!Те ще ми дават мненията си.Научете се да пишете бе.Излагация пълна!Ето защо в този сайт Николета и Мария са на пиядестал.ха ха ха

Коментирай

cheff

преди 7 години

сигурно са искали да напишат ѝ : ttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%8D (да се постави h отпред, за да се отвори линка), ама откъде акъл да правят разлика..

Коментирай

Phill

преди 7 години

А, кво викаш "пиядестал" ? Ахааам........

Коментирай

Брех, че злоба!

преди 7 години

ДА - родителите Й, феновете Й, уменията Й! Точно така. Ти как пишеш ударено й тук? И да - казали са ти го вече. Написал си "пиядестал"! :D

Коментирай

До брех злобо

преди 7 години

И кое е точно така?Аве я се скрий малоумник

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.