Гери-Никол обяви война на Дарина Йотова: Тая е жалка имитаторка!

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-obiavi-voina-na-darina-iotova-taia-e-jalka-imitatorka HotArena.net
Гери-Никол обяви война на Дарина Йотова: Тая е жалка имитаторка!
Младата звезда Гери-Никол отново се забърка в скандал. Изпълнителката на хита „Момиче като мен” обяви война на конкурентката си Дарина Йотова, която също като нея нашумя покрай участието си в музикалното шоу „Х Фактор”, научи HotArena.

Допреди няколко години двете девойки от Варна бяха много близки, но откакто славата ги застигна, загърбиха доброто си приятелство. „Дара се опитва да ме имитира. Няма лошо – нека се пробва”, изрепчи се наскоро Гери в телевизионно предаване.

Скандалната певица, за която се знае, че е племенница на митичния мафиотски бос Мето Илиенски, тръбяла наляво-надясно, че колежката ѝ Дара е жалка имитаторка, а дебютната ѝ песен не струва. „Ужасно парче с чалга звучене! По-добре да беше отишла в „Пайнер”!”, съскала изпълнителката срещу конкурентката си, пише \"Уикенд\".

Запознати издават, че двете тийн сензации се познават от деца и дори били съученички във варненското музикално училище. Още на кастингите за „Х Фактор” Дара сподели с журито, че именно добрата й приятелка Гери-Никол  я е убедила да се пробва в шоуто. С първата си поява на сцената наперената Йотова заяви, че иска да се превърне в поп звезда и сблъсъкът между двете дружки не закъсня. Конкуренцията сложи край на приятелството им, а в момента двете се ненавиждат.

Факт е, че и двете певици, които още нямат 20 години, се кълчат по сходен начин, с еднакви силно изрязани бодита, от които стърчат задниците им, имат и подобни прически.

Запознати издават, че откакто стъпи на голямата сцена, Гери-Никол съвсем се е главозамаяла. „Бързо забрави откъде тръгна!”, одумват я в светските среди.  Младата звезда обърна гръб дори на рапъра Криско, който е автор на първите ѝ две песни. Именно хитмейкърът я изстреля на върха, ала сега Гери не искала и да чуе за него.  „Та аз сега съм по-известна от Криско! Вече не ми е нужен”, похвалила се певицата пред приятели и заявила, че занапред ще работи самостоятелно.
 

13 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

И кое ти е известното бе,момиче!Пошла си,смешна си,имитаторката си ти........и какви гласови възможности имаш..........ахахахахаааа!!

Коментирай

!!

преди 7 години

Две кифли, изпечени в една фурна.

Коментирай

хахах

преди 7 години

пази боже да завършиш училище, всичко дето хвърчи -> за ядене

Коментирай

мен

преди 7 години

И двете са копи/пейст. Жалки, смешни.

Коментирай

Мнение

преди 7 години

Мен лично Дара ми харесва много повече ... Гери-Никол някак е изкуствена и преиграва, докато на Дара й идва отвътре и е по-естесвена .. много напомня Риана, но без натрапчиво копиране, докато Никол се опитва да възпроизведе Ники Минаж, мисля, но не й се получава

Коментирай

123

преди 7 години

Дара е и по-хубава, и в лице, и в тяло. Другото е къса трътка тънтуреста, в лице бива, ама и това не е сигурно, ако измие единия тон макиаж, с който се е изрисувала. Дарина е екзотична и интересна в лице и е висока, хубаво момиче няма две мнения.

Коментирай

steisi

преди 7 години

Герито не очакваше, че Дара ще избухне.Да, вярно, че и на двете песните им са хитове, но Герчето си мислеше, че няма да има конкуренция. Даринчето за мен е по-добрата от двете.

Коментирай

....

преди 7 години

Дарина има глас, за разлика от Гери. Припомнете си участието и в Х фактор и отворете ютуб, който не го егледал да прослушат песните и' "Притури се планината" и Gang, Gang и тези на Герито. Точно тя е имитаторката, която пее и имитира Риана, Ники Минаж и другите. Издекламира и се дупи, въртя тлъст гъз в две песни и се помисли за великата певица. Герито няма глас! Това е! Дарина също е млада и нова певица, но с голям гласови потенциал. Друг е въпроса, че ГеритУ я лансират и прави клипове с долните и крадени пари на баща си, чичо си Мето и дядо си нарко-трафиканта. С пари в БГ се купуват титли и известност. Дарина е скромно финансово момиче, не може да се мери в това отношение с нея, но пък Господ и е дал талант и глас. В България това са ВИП-овете - проститутки и техните клиенти: политици тъпи и неграмотни , като тях, депутати и бизнесмени, които ги лансират. И подкупната сган - днешните драскачите от различните медии.

Коментирай

Mitko

преди 7 години

Гери Никол е 100 пьти по добра и има много по добьр глас тя винаги е била и винаги ще бьде над Дара плюс това Вирджиня Рекьрдс се опитват да си направят второ евтино копие на Гери Никол но фактите са си факти Гери е по добра и като визия и като глас

Коментирай

Андреа

преди 7 години

На мен ми харесва Дарина Йотова K'vo ne chu из кам Дарина Йотова да бобеди

Коментирай

Ивайло

преди 7 години

На мен ми Дарина Йотова K'vo ne chu из кам Дарина Йотова да бобеди

Коментирай

Ивайло

преди 7 години

На мен ми харесва Дарина Йотова K'vo ne chu из кам Дарина Йотова да бобеди

Коментирай

Жана Ярусал

преди 7 години

Какви са тези глупости!?! Гери Никол не би казала такова нещо! Лъжци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.