Гери-Никол пак си развя багажника

https://hotarena.net/az-jenata/geri-nikol-pak-si-razvia-bagajnika HotArena.net
Гери-Никол пак си развя багажника
Гери-Никол спокойно може да се съревновава с Биляна Йотовска по най-изтъкнати задни части. Но докато носителката на титлата \"Мис Дупе\" си спечели приза след конкурс, то певицата не се свени да си развява барабанчето при всеки удобен случай, видя HotArena.



Младата рап изпълнителка откри летния сезон и захвърли дрехите, точно като десетки хайлайф персони. Тя цъфна по розови бански, като дръзко си показа задните части в импровизирана фотосесия, пише \"България днес\".



Коментарите естествено не закъсняха.




\"Леле, какъв багажник има тази...\", \"Мале\", \"Радост за окото\", \"Какво барабанче само\", са само част от коментарите в мрежата.



Самата Гери-Никол се е щракнала докато събира витамин Д край басейна. И съдейки по снимките, никак не й пука, че с провокациите си предизвиква световъртеж сред мъжете.

7 Коментара

1

преди 7 години

Вие как влизате в басейн? Със дънки ли? Много завист, много нещо и то само от 10 до 15 годишни дечица които се молят на техните мама и тати да им даде 5лв за закуска, а Гери-Никол за две песни изкарва по 5000 бона за 1 час на ден ;) Така, че драги дечица гледайте си вашия живот или направете нещо и си го постигнете и вие така ще изкарвате парички, а не да се надявате от МАМА И ТАТИ ;)

Коментирай

мнение

преди 7 години

Колко лесно се обработват снимки с фотошоп се знае ..особено като има за фон вода ...тази тиква е нищо повече от празноглавката на мама и тате . Които ако нямаха пари щеше да е поредната държанка ...а е !!!

Коментирай

До 1

преди 7 години

А ти мамата или татито на Герито си...........ахахахааа,изкарвала си парите сама тя,Я ТРАЙ..........

Коментирай

о

преди 7 години

Какво е щяло да стане ако... е много тъпа плоскост за разсъждение. Първо какво значение има какво е щяло да е ако нещо не било иначе, и второ - кой може да знае със сигурност? Имат и това е важното. Я та си гони мечтите и ги постига. Ако ви е яд и завиждате - ваш проблем. Не, не знам как се обработват снимки и не знаех, че във вода било по-лесно.

Коментирай

мнение

преди 7 години

До "о" : Успокой топката ..кое е плоско и кое остро нямаш право да казваш ...мнението си мога да изразявам свободно както всеки... а е пийй една вода и кротко ! :P

Коментирай

Истината

преди 7 години

Табуретката се превърнала в щъркел... да живее фото Шоп

Коментирай

Ремарке

преди 7 години

"захвърли дрехите, точно като десетки хайлайф персони" Както и всяко младо момиче тръгнало на плаж или на басейн. И то ли "дръзко си показа задните части"? "И съдейки по снимките, никак не й пука, че с провокациите си предизвиква световъртеж сред мъжете." Ние да не сме в близкия изток или обединените арабски емирства? За супер просташкото заглавие дори да не говорим, "Гери-Никол пак си развя багажника". Като се има предвид, че не съм й кой знае какъв фен, това е прекалено. Кое е по-долно според вас, младо момиче по бански или това просташко определение.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.