Гери-Никол пя по гащи в столична чалготека! (Вижте с какъв скандален тоалет се чекне по сцената)

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-pia-po-gashti-v-stolichna-chalgoteka HotArena.net
Гери-Никол пя по гащи в столична чалготека! (Вижте с какъв скандален тоалет се чекне по сцената)

Ученичката Гери-Никол демонстрира плът не само в клиповете, но и в изпълненията си на живо в заведенията, узна HotArena.

 

Протежето на Криско се прави на невинно и скромно създание в редките си публични изказвания, но в действитеност е толкова разкрепостена, че и звезди от „розовите“ филми могат да й завиждат.

 

За последното си участие Гери бе избрала за облекло черно прозрачно боди и червена лачена пола, от която висяха черни каиши.

 

Цепката на певицата беше до хълбока и при бурните танци се виждаше всичко под полата й. А отдолу тя не се беше престарала да се прикрие, пише „Всеки ден“.

 

В клуба масово са се питали дали под прозрачното й боди има друго бельо, както си му е редът, или пък не.

 

По време на 40-минутното си представление Гери не спрала да танцува и подскача върху сцената. Мацката не е отказвала да сяда в скута на господата в публиката и да се отърква в тях.

6 Коментара

888

преди 8 години

prase

Коментирай

do 888

преди 8 години

si ti

Коментирай

просто боклуци

преди 8 години

Аз друго се чудя.... Къде са родителите? За институции в България е повече от ясно, че няма или по-точно защо ги има. Аз , като майка мисля, че на това малко момиченце не му е мястото да кръстосва цялата страна посред нощите, ДА РАБОТИ все още, при все, че парадира с богати родители , а мястото му е над книгите и образованието. Работата няма да убяга и всяко нещо с времето си. Нито е с ученичките ученичка, нито е с жените жена. Просто едно разглезено, невъзпитано и без капка култура, ако беше нямаше да си позволи това. Още повече родителите й. Дори няма добри гласови данни! Просто боклуци!

Коментирай

О, вижте!

преди 8 години

Подвижната поничка! Така и викат в училище. ха ха

Коментирай

iva

преди 8 години

Леле , и фотошоп не и помага на тази... " девойка"...

Коментирай

преди 8 години

Моме, по-добре обуй тесен черен панталон следващия път. Тази поличка не е за теб.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.