Гери-Никол получи първия си приз в кариерата, стана „Секссимвол на годината“!

https://hotarena.net/lubopitno/geri-nikol-poluchi-parviia-si-priz-v-karierata-stana-sekssimvol-na-godinata HotArena.net
Гери-Никол получи първия си приз в кариерата, стана „Секссимвол на годината“!

Актуалната хип хоп дива Гери-Никол получи престижната статуетка за \"Секссимвол на годината 2016\", след оспорвана надпревара между нея, плеймейтката Светлана Василева и фолк певицата Десислава.


Въпреки че дебютира в музикалните среди само преди няколко месеца, Гери-Никол спечели преднина пред другите две, изпреварвайки ги в последния момент с убедителен брой фенски гласове. 


Това е първи приз в кариерата на младата изпълнителка и затова тя признава, че е изключително специален за нея.


Статуетката пък й бе връчена от нейния най-голям фен Христо Могилански, а Гери-Никол буквално се просълзи след триумфалната победа. 


С отличие от нощта на секссимволите си тръгна и фолк певицата Емануела, която пък грабна приз за \"Секссимвол на десетилетието\" и побърза да се похвали за наградата пред почитателите си. 

22 Коментара

*

преди 8 години

RIP България!

Коментирай

*

преди 8 години

RIP България!

Коментирай

кати

преди 8 години

"Секссимвол на годината 2016"...................Не ми се говори!Не ми го побира главата!Просълзила се,и за какво!Това престижна награда за едно 17 годишно момиче ли е ,и е повод за радост..........Не ми се мисли за това момиче!!!

Коментирай

kapa

преди 8 години

Boze,kakva e tazi izvratena moda... na 17 godini i tj si napravila usta ,kato na som.

Коментирай

mitaka

преди 8 години

Недей ревнува ;) Давай ти започни кариера да те видим колко хора ще те харесат. Много е лесно да плюеш отстрани. Файда няма, защото и да пишеш Герито прави хитове и целия свят я харесва

Коментирай

mitaka

преди 8 години

Хетърите какво става не ва чувам и МОТИКИТЕ къде сте хахаахахахах. И да ми давате - през оная ми работа е мишоци. Герито си остава ТОП изпълнителка на България. Дискотеките пълни до макс, канят я постоянно по участия, а вие си стойте на г*за си пред лаптопчетата и си пишете, ама с писане няма да помогне трябва и акъл. БРАВО ГЕРИ, БРАВО МОЕТО МОМИЧЕ

Коментирай

mitaka

преди 8 години

RIP ЗА МОТИКАРЯ ахахахаха който и сумати страници да направите ЛАПЕНЦА няма да постигнете с нищо даже и с онова на Семейство Симпсан Motikarq woching или там каквото беше АМА С НИЩО не постигате ХЕЙТЪРИ

Коментирай

э

преди 8 години

Чудно на кой ли кривоглед дъртак с изсъхнала пишка смуче тази Светлана Василева, та всеки път я бутат в такива класации. Или е просто поради недостиг на нови лица? Такава осезаема простотия и инфантилност лъха от цялото й същество, толкова дебилна изглежда, че просто няма как да бъде изобщо секси и не знам на кого би могла да му се стори такава. Гери е прекрасна иначе и наистина е много секси, но се е оляла с горната устна, вече е станала като човка, излиза пред долната, пред лицето, пред всичко... С тези стъпки на 25 вече няма да прилича на себе си и от красивото й лице ще е останала само някаква бегла, обезобразена следа. Защо красиви момичета трябва да се правят така без никаква нужда?

Коментирай

э

преди 8 години

Страхотна е, успешна е, харесвам я и много още хора, но недейте да защитавате тази уста, защото очевидно е, че нито е имала нужда, нито е съразмерно, нито я разкрасява.

Коментирай

э

преди 8 години

А защо да не се радва? Проблем? Коя жена не би? И още повече кое момиче, тепърва откриващо женствеността си и силата й не би се радвало? Нека не сме лицемерни! А и нормално на такъв ранен етап от живота и кариерата й всеки приз и всяко признание да са от значение. И така трябва да е, освен ако не е някакъв мебел. Пък и в днешно време за всяка една професия в публичното пространство ти помага външният вид и сексапила. Дори и водещите на централните новини или четящите прогнозата вече ги търсят да са секси, така че е нормално в един толкова конкурентен свят, който отдава такова голямо значение на тези неща (колкото и да не иска да си го признае открито) тя да се радва, защото това със сигурност е голяма част от успеха на всеки изпълнител и публична личност като цяло.

Коментирай

АлоУУУУ

преди 8 години

Алоу платения трол на малката табуретка, я си изпий хапчетата и се укроти малко, разбрахме, че я харесваш и видяхме колко си проЗ, тъй че стига се излага! Олигофрен! Всеки си има мнение и масово хората не са малоумни ч***джий, които припадат по това недоразумение!

Коментирай

milen

преди 8 години

sram taq nqmali roditile be hora, da vzemat da se zamislqt malko!!!

Коментирай

о

преди 8 години

Пълна олигрофрения лъха от тази Светлана.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Даааааа,определено е прекрасна,права си э!Зависи обаче,каква е аудиторията и разбирането за ПРЕКРАСТНОСТ! Гледах в предаването на Башар Рахал,прекрасната Гери,сигурно и ти си я гледала!Наистина,сексапил,прекрасност,интелигентност и уникално поведение,нали!!Нека не плюем,но и нека не величаем неща,на които нито им е времето,нито има нужда от тях!Там..........родителите да му мислят,или.........няма за кога,а!!!

Коментирай

!!?

преди 8 години

То с тaзи конкуренция и Пенкa "кaрибското тяло" щеше дa грaбне "престижнaтa стaтуеткa'.

Коментирай

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

тази гери ще стане голямо курве ама то вече си е такова

Коментирай

Аре бягайте от тука!!!

преди 8 години

Wtffffffff?????? Какво??? Каква награда е получила??? Боже, опази! Ква е тая гавра, кви са тия извращения???? Този трътлест гном е всичко друго, но не и секси!!!! Колко плати тате за този приз, гуцка??? Сега по-красива ли се чувстваш?? Дебел слон, секс символ ми била ахахахахаххахахахахах Що за помия е това?????? Какви са тези комплексарски демонстрации, по дяволитя????

Коментирай

До Тоца Крокодила

преди 8 години

Тоцке, стига завижда!

Коментирай

До Тоца Крокодила

преди 8 години

Тя да не си ти, че да прави такива работи? Не я бъркай със себе си. Тя няма нужда да си купува такава титла. Достатъчно е само да се появи и журито да има очи.

Коментирай

Кооолкоо си проост

преди 8 години

Ти сериозно ли, малоумнико???? Майка ти е Тоца хахахха поздрави от мен за нея , боклук крив! За кое да и завиждам??? За големия гъз, за късите крака или за грозната фотошопирана мутра????

Коментирай

Do avercheto na Geri-Sopol

преди 8 години

Alooo plateniqt lizach q se zavri v pomiinata qma i ne izlizai ot tam! Trqbva da si slqp, za da izberesh tova prase za seks simvol hahhahaha ta tq dori nqma 20g!! Shte q vidim sled nqkoq godina kakva krasavvica shte stane xaxaxa tepurva shte mutira i shte debelee xaxaxaxax

Коментирай

Генадий Зюганов

преди 8 години

Евала! Ония ходещи точилки гърбави, дет се мислят за хубави......ЗАВИЖДАЙТИИИ!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.