Гери – Никол се чекне по бельо в ново видео

https://hotarena.net/az-jenata/geri-nikol-se-chekne-po-belio-v-novo-video HotArena.net
Гери – Никол се чекне по бельо в ново видео

Протежето на Криско, предизвикателната Гери — Никол пак се прояви. Тийн звездата, която в последно време става все по-популярна със своите скандални изяви, демонстрира, че няма грам задръжки и се прояви по-предизвикателна от всякога, видя HotArena.




В новото си видео, певицата се появява оскъдно облечена, демонстрирайки и доста от най-милото си. И за да е пълна пародията, Гери танцува и пее почти без дрехи, пише „България днес“.




За капак, в обектива на камерите попадат предимно задните части на певицата. Резултатът обаче е налице–за по-малко от ден, видеото е гледано 250 000 пъти.

12 Коментара

ОТВРАААААААААААААААААААААТ

преди 8 години

Вчера стоически изгледах и изслушах въпросното нещо и ме заля вълна от негативни чувства, погнуса и отвращение! Доповръща ми се от текст, музика, пеене и най-вече от безумния стайлинг, който обаче ниското, трътлесто и бездарно девойче развява, очевидно с гордост! Момиче на 17 с вид на дърта престаряла, разчепена мастия, не мерси! За мен това е too much и отвратително и се чудя къде е границата на морала и естетиката и защо се позволява това нещо! Чудя се на родителите ѝ също, отврат! Това не е teen а ГНУС

Коментирай

защо праскате отрицателни вотове........

преди 8 години

Браво за точният коментар!Когато го прочетох,и аз изгледах въпросното видео.........Олеле,УЖАААААС!ПО ТОЧНО,НЯМАШЕР КАК ДА ГО НАПИШЕШ! Срам за родителите на тази,сраааааааам!Как са я допуснали да стигне до тук....

Коментирай

Цум

преди 8 години

само момиче, което притежава нейния талант, визия и възможности, ако ще да са материални, би успяла по този невероятен начин да изпее и изиграе клипа! Всички вие "погнусени" се завъртете и не поглеждайте към нея, вие, че сте невежи, завистливи, злобни е ясно, но когато гледате клипове на Риана, се възхищавате! И каквокато е на 17! Тя и на 18 ще стане! Какъв ви е проблема, след като не сте съгласни с нещо, не се изказвайте толкова отрицателно! На нас пък ни харесва! Точно това искаме, а не баба ти Илиева да се чекне, или Андреа! Това е просто клип, който е изрежисиран по най модерния за момента начин. Той и Джексън не спираше с жестовете си към оная си работа!!! Браво, бе Гери, разла кучетата, така се прави музика, кариера, само непукизъм! Линчуват те, защото знаят, че ти не можеш да си копирана, те не могат да са теб!!! Обмислям варианта с мъжа ми да ти спонсорираме поне един клип, завиждайтеее - къпем се в пари, адски мн ти се кефим!!! Синът ми е влюбен в Гери-Никол, само че е мъничък :) поздрави

Коментирай

Мики

преди 8 години

И на мен не ми харесва и с нищо не се различава от поп-фолк пумията,която ни залива всеки Божи ден вече незнам от колко години.Мислех си,че само по-фолка е такова падение,но явно и другите жанрове отиват натам.Преди време и Мария Илиева така се изложи с това парче с Криско,уж се има за сериозна певица,а парчето беше потрес...абе държавата ни се превърна в една чалга сбирщина...ей това е.Изпростява народа с всеки изминал ден.

Коментирай

Офа

преди 8 години

Вижте какво, то това не е държава,общество, това е светът! Такъв е! На когото не му харесва да се заравя! Или го приемаш или си оставаш хейтър. Защо, бе грозни хора, вие ли сте толкова морални, погледнете се, ако сте безгрешни, тогава съдете за поведението на втори, за музиката на трети, тогава изказвайте становища кой се е изложил и как! Относно новият хит на това момиче, ето и тука четох -Уникалеееееен! И аз много му се радвам! Пък най милото си показала, ми ще го показва, баба ти Мадона ли да се кълчи така,ми не върви вече и за 40 годишна така да се друска! Вижте форми, гледайте, по тоз приятен за окото начин можете ли вие, бе моралистки такива! На тъмно кой знае какво правите!!! Изводът, скъпи ми антиГерикоментаторки, е че липсата на уверост, поражда многостранни комплекси от психологичен и поведенчески характер, така че, давайте го по-лежерно, току сте схванали идеята и фолософията на екзистенциалния въпрос, барем, смисълът на съществуването - мислете и действайте положително, бъдете хора и уважавайте останалите. Хуманизъм!

Коментирай

!

преди 8 години

Спри дизайнерската дрога, че нещо не ти е добре!

Коментирай

Пешо

преди 8 години

Поредната малка курвичка , подготвена от мама и за радост на тати .Пууууууууууу да не и е уруки Пфуууууууууууу аман от баклуци в тази сматана държавица

Коментирай

Пешо

преди 8 години

Сори за правоп. грешки

Коментирай

Ехее,Цум....голяма работа си,ама .....

преди 8 години

! Браво, бе Гери, разла кучетата, така се прави музика, кариера, само непукизъм! .......... То за това цялата държава е на това дередже,защото повечето мислят по този начин!Колко правилно,ако разлаеш кучетата,ако си непукист,върл селяндур с голямо самочувствие и пари.........ще градиш кариера! Знаеш ли какво,Цун......пишеш,че имаш син,да ти е жив и здрав и да ви радва,ама нека като порасне,направи и той кариера на непукист-разлаял кучетата и ти доведе за снаха,точно толкова голям и интелигентен непукист,като Гери Никол!Тогава да видим,каква песен ще пееш!

Коментирай

ина

преди 8 години

аз съм на 35 години и като цяло проектът ми харесва. Оригинален, направо агресивен, ами само талант в днешно време не стига. чалгарките да не са по-облечени, а текстовете им са бляк! Вие какво искате да гледате във видеото на песен от този жанр - хвърчила и балони ли? Има поблика за всеки изпълнител и ако не беше интересна щяхте просто да я подминавате както хиляди други изпълнители, които колкото и да са талантливи си остават в забрава ( колкото и да е жалко).

Коментирай

Аз

преди 8 години

Браво за коментара.

Коментирай

уличница

преди 8 години

Чалгарките поне имат 18..това момиче родители няма ли ? Какъв пример дава на младежта ..да ходят полуоблечени?срам и позор!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.