Гери-Никол се срина заради TITA (Варненката бясна от завист)

https://hotarena.net/az-jenata/geri-nikol-se-srina-zaradi-tita HotArena.net
Гери-Никол се срина заради TITA (Варненката бясна от завист)
Гери-Никол е на ръба на нервна криза заради TITA, научи HotArena.


Варненката зеленее от злоба и завист заради новото протеже на Криско, тъй като е на път да разбие класациите и да я отвее от челните места. 


Христина, както е истинското име на TITA, се изявяваше заедно с Гери-Никол в Х Фактор и доскоро двете бяха приятелки. Виждайки как дружката й набира скорост обаче, изпълнителката на \"I\'m the Queen\" позеленяла от завист. 


Още повече, че освен като певица, Христина се изявява и като модел и се радва на завидно мъжко внимание, предават от България днес.

4 Коментара

**

преди 7 години

Сринала се е друг път.Тази Тита е супер посредствена, нещо като по-млада версия на Мария Илиева. Докато Гери-Никол и Дара са иновативни, диви и готини.

Коментирай

Мн

преди 7 години

Стига лъгахте бе! Ще стигне Гери Никол ама друг път, стига сте внушавали на хората колко е велико протежето на цигнката Мегз! Гери Никол е класа, пари и стил в едно, изяжда ги всички други дето се опитват да се борят за нейното място ! ТИТА мита звезда еднодневка, прилича на чалга певица

Коментирай

о

преди 7 години

И двете са много добри. Не е нужно да е непременно само или едната, или само другата. Страхотни са и двете! Нека има повече такива изпълнители и да има разнообразие и конкуренция и на тази сцена, не само на сцената на поп-фолка. Даже и визуално си приличат като две капки вода във видеата си. Не знам по принцип ли си приличат, или гримьорите и фризьорите са много добри, та успяват да им докарат тази стандартна визия за красота. Само че Гери-Никол да се стегне, че последната й песен беше много слаба. Само с видео не става.

Коментирай

Ww

преди 7 години

И 3 те пеят по един същ начин,чекнат се ,обличат се еднакво не знам кой кого копира но е очевидно .най вероятно и 3. Те копират една и съща певица

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.