Гери-Никол се втали покрай аферата с Ники Михайлов! Вижте колко е отслабнала по бански! (ФОТО в галерия)

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-se-vtali-pokrai-aferata-s-niki-mihailov-vijte-kolko-e-otslabnala-po-banski HotArena.net
Гери-Никол се втали покрай аферата с Ники Михайлов! Вижте колко е отслабнала по бански! (ФОТО в галерия)

Трътлеста и набитичка.

 

Така фенове описваха досега 17-годишната Гери-Никол, която в действителност не беше с перфектни форми.

 

Това обаче не се отнася към този момент, забеляза HotArena.

Откакто е с Ники Михайлов, скандалната певица доста се е вталила. Запознати коментират, че „заслуга“ за това има самият вратар, който на няколко пъти направил тънък намек на Гери, че си пада по по-слаби жени.

 

Футболистът наистина досега винаги си е подбирал гаджетата според телата им, които трябва да са безупречни.

 

Гери-Никол пък отдавна се бори с едни 4-5 кг, които най-упорито са залепнали по бедрата, дупето и ханша й.

 

От последното й фото обаче личи, че певицата не само ги е смъкнала, ами и вече може спокойно да се впише в критериите на гаджето си.

 

Гери-Никол позира по бански на екзотично местенце и не само че вече няма нищо излишно по себе си, ами е направо съвършена. Как го е постигнала и колко е гладувала, само тя си знае.

 

Но явно да бъдеш гадже на Ники Михайлов, си изисква своите жертви…

 

Вижте снимката в галерията по-долу.

12 Коментара

kapa

преди 8 години

Boze,kakva usta na 17 godisno momi4e...!!???

Коментирай

KADE?

преди 8 години

Galeriqta q nqma! Kyde e galeriqta? Doluuuu, na spirkata!

Коментирай

fifi

преди 8 години

Това е снимката gore, хаха. Няма я най-вероятно в цял ръст да видим колко е свалила, не че е важно.

Коментирай

ама вие наистина ли? ха ха

преди 8 години

Вталила ли ? Хуморески! Вталява да Фотошопа до неузнаваемост! И ниска, и късокрака ,и трътлест,а и бутове набити. И да отслабне ,няма да порасне повече от това - 1,30 висока. Ни глас , ни лукова глава. Тя е вече в историята. Гласове като Сантра, Невена, Джанаварова с гласища, никой не говори за тях. Това малолетно курве и минаха 5-те минути слава. Сега остава да си я премятат столичните и извън столични чичковци за слава. Дарина е в пъти и по гласовита и и по артистична и по-кадърна от нея. Това е само прехвалено , та чак си повярва че след една изпята песен и вече е международна звИздЪ. Пази, Боже!

Коментирай

mdaaa

преди 8 години

Тя сега е в 17 годишнината си, а от 15 годишна е сложила хиалурона в джуките. Смятайте що за мома и родители? Е, немам думи!

Коментирай

Дани

преди 8 години

Да, може, ако е ходила да и изсмукват тлъстините? Тя е в пубертет и няма как да не е закръглена. И е ниска при това, както казват тук.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Момичето изобщо не е тлъсто и сме го виждали вече много пъти. А и да се коментира тялото на една жена в бременност или на момиче, което е в средата на пубертета си в момента, е смешно и неуместно. Точно в този период човек е в постоянна трансформация и тялото му се променя с всеки миг, така че оставете момичето с измислените си идеали за скелетска красота на мира. Достатъчно си е слаба, перфектна е (не е висока, но не може всички да са и това не трябва да е недостатък - тя все пак не се цани за Мис Вселена) и не вярвам да се занимава с този глупав, плешив, тъп футболист, който сякаш си го е намерил на земята в парка до кучешко лайно, та така го завира къде ли не и грам уважение към себе си няма.

Коментирай

неее

преди 8 години

И ние сме я виждали и знаем много добре ,че е в пубертет. Но си е закръглено момичето. Няма нищо лошо в това, но на тези снимки се е престарала с Фотошопа и е смешно, защото я знаем много добре как изглежда в действителност. Младо симпатично момиче, окепазило се с хиалурон на 15 години. И не вярвам в бъдещето и на звездна певица с международна слава. Въпрос на време е да се окажа права. А, колкото до Плешо и аз не го харесвам, нито като мъж, нито като човек! Ако певицата Алисия го е отрязала добре е направила. По-добре без него , отколкото с такъв помияр.

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Вижте Николета, комплексите й от килограмите и височината докъде я докараха. Гери-Никол не е грозна и дебела според моето виждане как трябва да изглежда еднао младо момиче. Това, което е дразнещо е, че върви по лесния и водещ до никъде път, може би до контейнера за звезди еднодневки. Ако продължава да залага на тази страатегия ще загуби. Да не слуша големите ''професионалисти'', те са по-некадърни в целия свят. Румънците ни изпревариха по всички точки. Ако иска да стане нещо от нея да се ориентира към чуждестранен мениджър и продуцент.

Коментирай

ъ до неее

преди 8 години

Да, и ти си права. Наистина използва изобилен фотошоп без да има нужда и наистина е нелепо да си прави устата на 15, и то да я направи такава асиметрична.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

towa ne6to s pate6kata ysta...makar i na 19....ne moge da se meri s alisia....oble6teno i neorentirano...niki e zagyben,,,ako gi e smenil...galko....

Коментирай

Panajot

преди 8 години

Каква Алисия бе, тая не се ли пенсионира?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.