Гери — Никол тръгна с охрана 

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-tragna-s-ohrana HotArena.net
Гери — Никол тръгна с охрана 

Гери — Никол тръгна с охрана от бабаити. Милионерската щерка не мърда никъде без личната си охрана, откакто стана звезда. Според запознати, баща й бил толкова притеснен от интереса към нея, че се наложило да вземе строги мерки, научи HotArena

Гери — Никол и носа си не може да подаде навън, без да бъде придружена от някое от момчетата, инструктирани да я пазят. Те имали за задача да я държат далеч от „лудите“ фенове, които на всеки ъгъл я очакват.

Подобни ограничения дразнели певицата, но ги приемала в името на славата. А за да не й създават дискомфорт, баща й наел няколко младежи до 25 години, за да я пазят, пише „Всеки ден“.


 „Не искам да се притеснява, че трябва да ходи навсякъде с чичковци. Тези момчета са добре обучени и им имам пълно доверие като на професионалисти“, разказвал баща й. „Възрастта не е от значение. Дъщеря ми също е срамно млада, а виждате колко добре си върши работата.

Гери е буйно дете. Знам, че не й е приятно някой да й виси на главата постоянно, но предвид нарастващата й популярност и небивалия интерес към нея, тези мерки са задължителни“, твърдял още бизнесменът.

В момента младата певица снима клип чак на Хаваите и не е ясно кой я придружава. Факт е обаче, че новия проект е със силен старт и обещава да взриви музикалните класации.


 На кадрите от видеото, които лично тя разпространи в мрежата, става ясно, че тийнейджърката искрено се забавлява на екзотичното място.  Освен това не смята да страни от стила си и ще продължи, както и по-рано.

18 Коментара

не е леко, да носиш тежко!

преди 8 години

Това непълнолетно еднометрово парцалче с тлъстата трътка и бутове съвсем изперка и се самозабрави! Какво и до къде води простотията. Една песен изпя и се помисли за богопомазана и звИздЪ. Пази Боже, сляпо да прогледне!

Коментирай

М. Грозева оливаш се в египетските прости съчинения

преди 8 години

До вчера писа ,че баща и бил адвокат ( а той не е) и след коментари тук разбра , че се излагаш , сега стана бизнесмен. Не , не нито адвокат, нито бизнесмен , а долен престъпник , както и дядо й. И едва ли някой ще си сложи главата в торбата , заради едно недорасло хлапе със самочувствуие без никакво покритие на този етап. Занем и виждаме в България как се става известен. Не с качества и талант, а с показност, евтин ПР , скандалност. И това курве е еднодвенка в музиката. След 3 години никой няма и да се сеща за нея, като Джанаварова, Снатра и ред други момичета, които ПОНЕ имат гласови данни. Това, малко парцалче от ден първи заложи на скандала и евтиния ПР. Ще последва пълен провал и всеобща омраза!

Коментирай

Фифи

преди 8 години

Кофти грим, много тежък за младо момиче, състарява я с 10 г. но прическата е страхотна.

Коментирай

айде подвзе се

преди 8 години

До вчера беше в Тайланд, днес на Малдивите. То рози, то чудо от Михайлов се пращаха по легла, във джакузита, вани и цели стаи. ха ха Сега очакваме утре да прочетете коментарите тук и да напишете новата статия: 'Михайлов сложи охрана на Гери Никол". Боже, колко сте елементарни и посредствени " журналистите" -специално в този сайт!

Коментирай

***

преди 8 години

E това е бъдещето! Издънките на престъпниците и разни курви, наречени "моделки"! Плачи народе ... ГНУС

Коментирай

е не

преди 8 години

А, прическата как я намирате, за подходяща на 16-17 годишната и възраст? Друго е в клип там "претворява" някаква героиня... Иначе, какво е? Нейна си работа, само коментираме!

Коментирай

упс

преди 8 години

А ,напомпаните и джуки с хиалурон от едва 15 годишна? Те не са от вчера! Пошлост, разврат, наглост( не нахакана), ниска култура, ниска оценка( някои ще кажат , не напротив има висока оценка за себе си, не ако имаше такава, няма да изпада в тези меко казано пошли и несъответстващи на нищо ситуации. Никаква кариера все още, никакво образование ( напуснала по известни причини музикалната гимназия, прехвърлила се в частна такава, защото срещу заплащане ще я завърши и след 10 години или ще и се купи дипломата) никакво нормално и красиво държание в публичното пространство, напротив всячески се стреми да подклажда любопитството около себе си и създавайки интриги и клюки с цел имидж- Доста евтино и популярно сред некадърните и неуките!

Коментирай

преди 8 години

Хайде, хайде! Стига с това възмущение!! Все едно другите ни т нар. "певици" са успели в кариерата си по друг начин хахаххаха Долни мастии, тази просто е още в началото на "славата" си:))))))

Коментирай

Дани

преди 8 години

"Гери е буйно дете. Знам, че не й е приятно някой да й виси на главата постоянно, но предвид нарастващата й популярност и небивалия интерес към нея, тези мерки са задължителни“, твърдял още бизнесменът Какво дете,нали уж била на 18,или на кой как му е удобно.Момата,изглежда поне на 30 години,адски перверзна с кофти ПР

Коментирай

мдаа

преди 8 години

16 годишна е, сега кара 17-тата си. А хиалурона в тип -маймунското дупе уста и е от 15 годишна. И щом от сега залага на секс , пошлост и евтин ПР означава едно- страх от неспособност да защити имиджа си на певица, каквато иска да бъде, а не може. Защото на всички е ясно по какъв начин спечели Х Фактор и че няма гласови данни. А, такива хора, на които всичко им се поднася на тепсия не израстват стойностни хора и личности. Доказано!

Коментирай

да

преди 8 години

Успели са с гласовите си данни, коя завършила музикално образование, коя друго , но с глас. Малко са тези, които са бездарни като Андреа и залагат на същите приоми, като тази мома на 17, а се се хвърлила в живота на възрастните. Един индивид , който пораства преждевремнно и славата замъгли съзнанието му и ограби най-красивите години от живота му ( каквото е детството и пубертета никога не се връщат и наваксват. На едно 16 годишно момиче мястото му е над учебниците, книгите, образованието, което е най-важно в живота след здравето , то тръгнало по кръчмите посреднощни доби и пияни, заляни лица и задимени пространства да се кълчи , като първата проститутка от пилона. Никой не може да ме убеди,ч е не съм права! Има време за работа и изява, но не и на тези години в тази област. Историята доказа, до какво води главозамайването на такива деца от ранна възраст. А, тази дори няма талант, докарва го от голотия, пошли сцени и кълчотене, дупене пред точещи лиги и облизващи се педофили и не само- мъже на възрастта на баща й, и по-големи. И тук не става въпрос само за морал. Пълна пародия!

Коментирай

опс

преди 8 години

Каква слава, какви пет лева? Ти на колко си години и имаш ли деца? Ако не, един ден стани майка с дъщеря и тогава ще те видя , как ще разсъждаваш по въпроса. Дали ще оставиш дъщеря си да я опипват и подсвирквания пияни чичковци и старци на годините на баща й и дядо и по задимени кръчми призори? Имало е и такива случай. Риск на професията, но всеки сам си я избира, а когато се касае за дете е необяснимо. И да знаеш ,че е на другия край на България едно 16 -17годишно момиче, та то си кажи , речи още дете, а ти легни и спи спокойно. Чудя се, що за родители са това? Имат претенции за интелигентни хора. Но, май не са! Май не можеш да осъзнаеш за какво иде реч? И , ако това е цената на славата и парите... хич не ти завиждам!

Коментирай

fifi

преди 8 години

Хора, виждам я много добре, но тя си има родители. Дори да напиша ферман за устните й тя нито ме чете, нито ще си вземе поука, че всичко, което прави е грешно. Просто коментирах нещо, което за първи път да ми хареса в това обезобразено момиче. Беше хубава, а сега е състарена и изглежда нелепо.

Коментирай

не е истина

преди 8 години

Влезте в профила и, Gery Nicol , и под днешната снимка в коментарите ще видите нейна снимка чисто гола скачаща в басейна пред стаята и на почивката, където се намира. Който и да е бил фотографа... за какво говорим? Това момиченце ми падна толкова ниско в очите, че дори не ми се пише за него. Абсолютен боклук! Нямам идея , що за родители са това? Не виждат ли не и четат ли коментарите под снимките и на децата , като нея и какво им е мнението за дъщеря им? Нямам обяснение що за хора са това!

Коментирай

ъ

преди 8 години

С какво ти падна в очите, че нещо не успя да обясниш. С това, че е отишла на почивка или със факта, че е гола в басейна? Кое точно те скандализира? Завистта ти? Родителите й толкова ли ще са кухи лейки да седнат да четат коментари на висящите в профила на дъщеря им завистливи сополанковци без работа, които си нямат друго занимание освен да се ровят из профили на хора, които уж не харесвали, само за да хейтват. То пък само това остана възрастни хора да седнат да обръщат на такива внимание.. Май не се чувате/ виждате като пишете.

Коментирай

простакесо

преди 8 години

Дали четат или не коментарите и дали имат време или не , едва ли някой го интересува. Факт обаче е, че са пропуснали възпитанието, културата , а както се вижда и образованието на дъщеря си, натам вървят нещата. Смяна на едно, отиване в друго училище, не реално учеща. С пари ще си купи диплома , но не и акъл. Това, че ще и купят дипломи няма да я направи стойностен човек. И престани с просташките си клишета злоба и завист.... За какво и на какво да завиждаме на едно 17 годишно дете с пошло държание и нищо насреща, освен платежоспособни родители? Просто, като родители се възмущаваме, а не като прехласващи се опустошени духовно и морално просатекси, живеещи в измислен и нереален свят. Слез на земята! Завист и злоба , че някакво непълнолетно 17 годишно момиче се снимало чисто голо и се показва публично и парадира дори с това. Пример и подражание на младото поколение от нейната генерация. Радвам се, като чета колко млади момчета и момичета коментират и не одобряват нейното държание и поведение в публичното пространство и не само. Това ли наричаш злоба? Е, няма що! Скрий се просткесо и възпитавай децата си, ако Господ ти даде такива, както знаеш и можеш, и както акъл те учи, но не ни казвай на нас, какво и къде ще коментираме! Семе и акъл от куха и зелена картуна не взимам!

Коментирай

простакесо.............

преди 8 години

в публичното пространство и не само. Това ли наричаш злоба? Е, няма що! Скрий се просткесо и възпитавай децата си, ако Господ ти даде такива, както знаеш и можеш, и както акъл те учи, но не ни казвай на нас, какво и къде ще коментираме! Семе и акъл от куха и зелена картуна не взимам!

Коментирай

аман от недорасъл умствено и физически курватор

преди 8 години

Голям парцал и бездарна като певица!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.