Гери-Никол замяза на фолк певица! Опитва се да подражава на Алисия? (Фото близначки)

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-zamiaza-na-folk-pevica-opitva-se-da-podrajava-na-alisiia HotArena.net
Гери-Никол замяза на фолк певица! Опитва се да подражава на Алисия? (Фото близначки)

От поп певица Гери-Никол замяза на чалгаджийка, негодуват фенове на скандалната изпълнителка, видя HotArena.

 

В действителност, тийнейджърката коренно е променила визията си и лесно може да бъде сбъркана с някоя фолк звезда.

 

И то не с коя да е, а с… Алисия!

 

Да, новата визия на Гери-Никол убийствено напомня тази на чалга дивата.


Гери си е изсветлила косата, сложила си е екстеншъни, удебелила си е веждите с перманентен грим и джуките – с хиалурон (отново).

 

„Видимо е търсен ефектът „Алисия“. Явно Гери-Никол иска да подражава на бившата на Ники Михайлов“, коментират фенове.

 

Тийнейджърката и футболистът излизат отскоро и нищо чудно певицата да се опитва да го впечатли, напомняйки му на предишната му приятелка.

 

HotArena направи фото сравнение между двете и приликата наистина се оказа убийствена. А вие виждате ли я?

\"\"

12 Коментара

rere

преди 8 години

Nishto obshto!Alisiq e mnogo po-estestvena.Vejdite, grima na ochite, ama nishto obshto

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Има съществена разлика обаче-когато се е родила Гери-Никол,Алисия вече е пеела и свирила на продуцента си за да я вземе във фирмата Ара!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Първо: нямa никaквa приликa между двете.Второ: кaкво знaчи визия нa фолк звездa?Изсветлявaнето нa косaтa и удебелявaнето нa веждите ли aвтомaтично ти докaрвaт тaкaвa визия? Aз не хaресвaм товa момиче, но определено тaкa изглеждa много по добре.

Коментирай

е

преди 8 години

Тази "статия" очевидно е чист пълнеж на сайта, покриване на норматив за "новини" и очевиден опит за провокация на двете изпълнителки, които да отворят сега тук и да седнат да пишат, сравняват, коментират и спорят. Приличат си колкото гъза ми прилича на луната и го виждате, но явно сте решили да създадете нова сага сега, та си измисляте връзки, съперничества и несъществуваща конкуренция/ имитация между двете.

Коментирай

хa-хa

преди 8 години

И тя е посвирилa и попялa нa Криско,a тепървa ще имa дa свири и пее нa този и онзи.

Коментирай

Анонимен

преди 8 години

Тази новина я видях в други два сайта преди това.

Коментирай

М

преди 8 години

Нищо общо.

Коментирай

тони

преди 8 години

Приликата между двете е точно нулева. А що се отнася до Ася тя самата не се знае вече на кого или по-точно на какво прилича. От толкова ремонт по лицето си няма и помен от естествените и черти.

Коментирай

е

преди 8 години

Някак си имам усещането, че Гери е тръгнало по нейния път.

Коментирай

нищо общо

преди 8 години

Нищо общо между двете, просто провокирате за коменатри. Това момиче е грубо на кокал, широколико, с голяма глава, изцъклени очи, голяма уста и грозно изглеждащи напомпани джуки. Когато говорите за удебелени вежди, може би имате предвид вашата колежка Николета Лозанова. На Алисия веждите и да почистени отдолу и подсилени като цвят заради по-тъмната коса в момента. И ако отворите старите клипове на Алисия ще видите,ч е няма никаква разлика от преди и сега. Алисия сякаш не е раздала, тънка кост, нежна физиономия и много миловидно лице, като на момиче. Еми простотия и не само е да кажеш, че Алисия не прилича на себе си след като има клипове доказателства , които могат да докажат това. Вижте при Николета, това важи в пълна сила. НИЩО, ама нищо общо с времето от преди. Да не ги изброявам корекциите само по лицето. Няма да ми стигне лимита тук..

Коментирай

Дъртата скумрия да отива да си опъва бръчките:))))))

преди 8 години

Ахаххахахах Разликата е в годините, Асин лизач! Баба ти Асиета когато е лапала пишки Гери още не е била планувана:)))))))

Коментирай

Смачкана бангия си, Аске :))))))

преди 8 години

Алисия и "естествена"????? Ти нормална ли си??? АхахаххахахахахахХхХхХХх Тая няма нищо естествено по себе си! Опериран бабишкер! Как е отворила хиларуонавата си патешка човка само ахахахаххахахах Куклата от Пъзела ахахаххахахаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.