Гиби Искренов крие нова жена 3 години

4774
17 Декември 2011, 11:04


Футболната легенда Божидар Искренов-Гибона е успял да скрие от медиите новата си приятелка цели 3 години. 

 

Жената, заради която славният футболист на сините лети на крилете на любовта, е украинката Елена Милчева, която е служителка в Общинска администрация – София. Симпатичната блондинка е попаднала в столицата ни след брак с българин.

 

Новата изгора на Гибона изглежда начетена и интелигентна жена, с доста приятна визия. Преди няколко дни двамата се появили на концерт в сградата на радиото, на който дамата на Искренов изпъкна с безупречен стил.

 

"Много симпатична и възпитана жена. Личи си, че е улегнала и не хвърчи из облаците. А и с Гибона си подхождат като двойка. Разбират се само с поглед", коментират пред "Уикенд" хайперсони, присъствали на концерта.

 

Елена и Искренов дълго пазели в тайна връзката си по нейно желание. Синът й е 18-годишният вратар на Локо (София) Вато Милчев. Най-вероятно точно по футболна линия майка му и легендарният стрелец на Левски са се оплели един друг в любовна връзка.

 

Дъщерята на новата жена до Искренов също не е неизвестна. Тя се казва Марина Милчева и е арт директор и стилист в мъжкото списание Mr.Big. 

 

"Божидар е като прероден до Елена", казват техни познати пред седмичника.

 

Гиби Искренов има един брак зад гърба си - с бившата стюардеса Алина. Имат две деца - момче и момиче. Засега легендата и Елена нямали планове за се бракуват, подразбра HotArena.net.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени