Гилотината на лорд Минчев без почивен ден: Криско навирил кепето, като препил след аванс тираджия, Петканов продавач в център за редосеялки + още коментари и снимки

1768
15 Април 2017, 15:00


И през празничните дни, "Гилотината" на Евгени Минчев не почива. Вижте кого застигнаха модните му забележки тази седмица.

ГРАФА В ГРАФОЛОГИЧНА ПРИЛИКА С ЛЮБО

По графологията на този траурен текстилен сюжет разпознавам Графа при почти всичките му изяви. Нека с казаното, изпълнителят да не смята, че е специално следен от милостта ми, просто съм наблюдавал кадри. Разпределена по пера, тази траурност възлиза на едно сако без яка, черна блуза , черни тиранти ... Следва ги черен панталон, безсилен да придаде на Графа онази звездност, с каквато ми го описват почитатели. Чудя се, след като толкова масраф е похарчен за Арена-та, защо е било нужно да се пести от облекло, от някой и друг цвят, който може веднъж поне да ни покаже певеца в по-разкошна светлина. Бяло парче плат, точно колкото салфетка в луксозна бирария, наднича изпод мрака на облеченото и примигва като цопнат в локва сметанов сладолед. Знам със сигурност, че Графа и Любо са вечеряли преди около месец , може ли пък от една вечеря такова ужасно модно влияние да се състои? Каква е тази радиостанция в джоба на Владко, явно не е за получаване на модни инструкции от Лондон.

КРИСКО "СИ ГО МЕРИ" С МИРО

Ето, тук е мястото да си хвърля ватманската книжка. Ако  е още валидна де... Тези, двамата, облечени като международни шофьори, ще ми се правят на звезди. Отказвам! Криско- навирил кепето, като препил след аванс тираджия, гледа колегата, в стил „С мен ли намери колегата, да си мери гегата”. Едната му вежда издава намерения, за които другата няма и представа. В тази разкривеност изпъква  яке, напълно подчинено на международните пътни изисквания- да носи на студ, сняг, слънце и проливни дъждове. Ризата на господин Миро се кандилка твърде тясна за стомашната му околовръстност , като на помощ идва якето му-покров за ставащите под него истории. Чаша уиски успокоява взетите вече модни решения и аз мога само да поискам да се чукна с него. За кой ли път, за кой ли път, както пее Тони Димитрова, пише Евгени Минчев за рубриката си "Гилотина" в "Телеграф".

ПЕТКАНОВ-МАГНИТ ЗА БАБИТЕ

Оф. Петкан- оф. Даниел отново ми бърка под миглите, свикнали на какво ли не, дори преживели първите лета на Азис. А, на бас, че Милен Цветков  е глобил подопечния си с един дюнер за тази визия. Визия, не за телевизия. И колко е удобно и колко е уютно, че предаването цветаново се излъчва след полунощ. Дори няма нужда от червена точка, освен модна такава, за всеки случай. Представяте ли си една от бабите- зрителки-почитателки на Петканов да тръгне да му подражава... Влюбен съм в това тревисто зелено, като униформа на продавач в център за редосеялки, откъдето май идва и тази шапка, завила в обратна посока на очакваната. Гривна , като половин гума на запорожец и панталони като на човек който ремонтира трабанти, са останалата част от аутфита на младежа. Ако Лепа Брена го види така, ще си каже – „Аутфита- не съм навита”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени