Гилотината на лорд Минчев сече наред: Дунав извира под на Ивана сукмана, Васил Петров в стил хладилник „Мраз“, Диомов с гевгир на главата (Има и похвалени + снимки)

2206
02 Септември 2017, 12:14


И тази седмица модните гафове на популярните личности не бяха подминати от гилотината на лорд Евгени Минчев, описани в рубриката му в „Телеграф“.

ДУНАВ ИЗВИРА ПОД НА ИВАНА СУКМАНА

Какво ще кажеш, да се напием, преди роклята на Ивана да разбием… Да кажем, чаша узо, дребна цаца и розова тарама с препечени филийки стигат за да поемем с лекота тази визия на Ивана. Обичана и отричана, звездата ни се явява като фалшивите образи на Дева Мария, в различни интерпретации и на неочаквани места. Ето тук, върху певицата се стичат вади от дрънкулки, чиято обща стойност възлиза на една порядъчна сергия. Черната блуза или рокля, то не става ясно поради стойката на госпожата, разкрива истински Шварцвалд, изпод който не извира Дунав а някакви мишници, добре окосени, но излишни в кадъра. Прическата е дадена на отчет в службата по случайностите и може би затова изглежда така вятърничава. Тежка гривна въздиша по Вторични суровини и довършва небрежния моден портрет на Ивана.

МИС ЛЯТО ПОДРЕДИ ШОУТО И БИЗНЕСА

Фамозната Деси Цонева отново обърна представите ни за естетика, като се появи на престижния конкурс мис Лято с тези неописуеми обувко-чорапи. Съгласете се- няма жив стилист и критик, който да може да даде име на тези сандали, провъзгласили се за ботуш. Отляво надясно на Деси започва леко спадане на напрежението , където в приемлив летен стил е Явор Цаков, следван от жената на живота си Капка Амзина- пример за подражание на всички възрастови групи. Финансистът Бисер Варчев играе в модата също толкова успешно, както и на световната борса. По кавалерски спазил дрес кода на конкурса, Варчев предава щафетата на следващата мила дама от усмихнатото множество- Дони Чачова. Бъдещата младоженка, поетеса и светска богиня, красиво смесва синьото с розовото и прави намигване, което отвежда директно до левия бряг на Сена. Никол и Ивайла от Карамел осъществяват чудесна синя поанта , звучаща като наздравица.

ЩЕ ВИДИМ ЛИ ВАСИЛ ПЕТРОВ РАЗЛИЧЕН?

Стилът на Васил Петров е като хладилниците Мраз - веднага можеш да ги различиш . Вечният тъмен блейзер, бялата яка на ризата и пошет са плакат на сценичната му увереност и негова визитна картичка. Прическата- свенлив архипелаг на козметични продукти за коса, за които има винаги един и същ попътен вятър. Копчетата правят блейзера да изглежда като апарат за морзова азбука и затова може би трудно разбирам присъствието и сигналите  му върху Петров. Позата , стил Могумаев и Кобзон би могла да бъде по-раздвижена, но това се обуславя и от евентуалният нов стайлинг. Време ли е Васил Петров да носи шапки, евентуално да промени нещо в облеклото си или просто така му е изгодно. Финансово и всякак. За да не бъда празнословен- представям си певеца с една широкопола шапка, не чак толкова широкопола, колкото беше при Бисер Киров и шал, копринен, но не толкова копринен, колкото би носила Лайза Минели.

Д-Р СМИЛОВ И НЕРИ ВЪВЕЖДАТ СИНЬОТО

Истински благородници на добрия вкус, бизнесдамата Нери Русева и топ стоматологът д-р Смилен Смилов, разбиват клишетата за мода това лято. Макар синьото да не е поставено официално на световната  trend карта и за него да се говори все още неуверено, двамата му се отдават тактично, без напрежение и енергия, която подхожда на сезона. Русева, по която се равняват повечето млади бизнесдами, очертава фигурата си по начин, които и придава още сексапил. Шапката се втурва в помощ на вътрешния и аристократизъм и го поставя на преден план чрез умело подбраната шапка. Д-р Смилов внушава авторитет и естетически познания, без да излиза от позволените граници а просто ги очертава според вкуса си.

"
ШАПКА ВИ СВАЛЯМ”, ДИОМОВ

Истински моден Титаник разлюлява пространството. Богдан Томов, усмихнат неправомерно спрямо облеченото, е потънал в червенината на една ежедневна блузка, каквато обикновено носят голфърите. Брандирана с всевъзможни надписи, с нагъната като крив улук яка, тя става за изхвърляне на съботната смет но не и за звездните му прояви. До него, жив и здрав, във видимо отличен дух и настроение, композиторът Стефан Диомов е разновидност на стендаловото Червено и черно, само че по един странен начин. Ризата има текстура, като зле започнат и ужасно завършен изкуствен мрамор, който някои хора в Меден рудник поставят като плот на кухните си. Приемайки ризата за именно такъв плот, ще продължават да режа на парчета вкуса на талантливия мъж върху него. Говорейки за кухня, дали това на главата диомова е гевгир или опит за шапка, каквато не съм виждал от времето на ранния Златен Орфей, по-скоро от обслужващите техническата му част. Много искам Диомов да каже искрено „Шапка ви свалям” и да изпълни това обещание вовеки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
=
преди 10 месеца
0
Изящното словоблудство на Евгени Минчев всеки път следва една и съща тъпа схема : порязва 4-5 подбрани (неплащащи) и възхвалява някой (плащащ). И всеки път, като чета хвалбите му по адрес на новия ни "елит", си казвам - пази Боже сляпо да прогледа. Ама сега тия, дето са се курдисали в сини тоалети, са така брутално нелепи, че направо избиха рибата...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
брр
преди 10 месеца
0
Да, тия в парвенюта в синьо добре са платили да бъдат така захаросано изчеткани. Друго обяснение няма, защото снимките са покъртително трагикомични.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени