Гилотината на лорд Минчев свисти: Кичка е като пенсионирана русалка, в деколтето на Маги Бадер се развива цяла оперета, Орлин е в моден арест + още...

2838
12 Август 2017, 15:00


Евгени Минчев пусна седмичната си модна „Гилотина“ за „Телеграф“ и обезглави нова порция родни звезди, които май нямат огледало у дома.

КИЧКА- ПЕНСИОНИРАНА РУСАЛКА

Къде е дайрето ти Кичка и къде и таборът, който явно е отишъл към небето, виждайки тази визия на гледачка . Напълно далеч от всякаква сценична мярка, Бодурова е допуснал фигурата и да се превърне в сергия на една модна нищожност, каквато аз виждам в ръкавите, в предната част и дразнещата орнаментиката на облеченото. Рибарски мрежи висят по ръцете и ако не познавах отблизо госпожата, щях да помисля, че е пенсионирана русалка, дошла на брега да си вземе сбогом с морето. Гердан с  формата и големината на платен паркинг изпълва деколтето, над което гордо седи едно красиво и подържано лице. Чудесен грим, ненатрапчива прическа! Уважения! Дъщерята на Глория- Симона Загорова е облякла рокля, която я прави да прилича на огромна оса. З-з-з-з-з…За девойка с нейната фигура, не бих поставил рокля, чиято талия не я намалява а допълва, изгражда и изопачава дори. Но както пее колежката им Йорданка – да бъдем други вече късно, късно е…отиват си годините, /де/белеем.

НЕРИ РЕПЕТИРА ЗА МИС ЛЯТО С ШАПКА

Предвкусвайки насладата от предстоящия конкурс мис Лято, на който ще бъде председател на журито, бизнесдамата Нери Русева, частично издава дрес кода. Синьо и шапки за дамите е безпрекословното указание за всички, които ще се съберат на 24 август в салона на Додж. На следобеден чай с организаторите и останалите от журито, Русева намекна за цветовете по своя ненатрапчив и деликатен начин. Ето, в забележителен синхрон тук се вижда синьото на уникална рокля, превръщайки една лолитка в център на внимание. Ефектните харбали, обхождат силуета на бизнесдамата на 2016 година, като правят стабилен завой към предницата, удостоена с чудесна кройка. Шапката дава заявка за конните надбягвания в Аскот а обувките могат да я заведат успешно на следобеден чай при принц Хари.

В КОЯ МОДНА ГОДИНА ЖИВЕЕ БАДЕР?

Мислех, че от времето на постсоциалистическите абитуриентски балове и след последния внос на рокли от Кипър, този моден фасон е изчерпан. Напомням любезно, че годината е 2017 а Мадона все по-малко я пускат в дискотеките. Мис Плеймет Маги Бадер сигурно е била поканена на ретро парти, за да намери причини и смисъл да се надене в този тоалет. Той е син, с временни превалявания от дантели в някои котловинни полета, най-вече онези залесени с плът. В деколтето се развива цяла оперета, дали Царицата на чардаша или Прилепът, но повечето персонажи от тези произведения, могат да се припознаят в роклята. Тази цепка може да бъде вписана в книгата за рекорди Гинес, като най-кратката магистрала или като най-дългата вафла. Нека изберат сами. Умилява ме стойката в стил „вече съм мома голяма, много лесно се не давам”, а в прическата заглъхват ритми от джордановото „отиваме на кОпоОон, на кОпооооОн” .

РЕВЕРИТЕ НА ОРЛИН КАТО САМОЛЕТНА ПИСТА

Лятна текстилна серенада отправя към нас Орлин Павлов. Това е не точно музикалното изражение на романтичния жест а свистене в несправедливи цветови вариации, където се избиват мишо сиво и синьо. Ако пренебрегнем чеховото, че в човека всичко трябва да бъде красиво, то на Орлин му остава една усмивка и глас, с които да ни подържа  негови фенове, защото аз точно от този момент го поставям в моден арест до второ нареждане. Сакото може да мине за кител на разжалван генерал, от който са останали две копчета и то без особена стойност. Кройката или пък стойката на Павлов, въздействат на възприятието като при разноглед. Нещо все не е на мястото си а Орлин продължава да се усмихва. Реверът е твърде широк, там може да паркира малка чесна и като направи заход зад вратлето на певеца, да литне отново в небесата. Набраните ръкави и липсата на часовник или гривни, правят китката някак безполезна . Но пък като хване микрофона, изправя всички гънки- текстилни и мозъчни.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени