Гилотината на лорд Минчев свисти: Кирил Ефремов – моден първолак, Тото и Ники Кънчев в естетическа депресия + още посечени и СНИМКИ

1497
18 Ноември 2017, 14:53


 

И тази седмица модните гафове на популярните личности не бяха подминати от гилотината на лорд Евгени Минчев в рубриката му за „Телеграф“.

ПЕТКАНОВ ГОТОВ ЗА МИСТЪР БАЛ 1983

Лудият репортер Даниел Петканов и „лудият шапкар”, в случая Румънеца, си правят модно парти на сухо. Шапката на рапъра по размер и цвят прилича на малко гърненце, в което не къкри боб а други неща, които макар и да изпускат пара не са така вкусни. Елечето го прави да изглежда като оберкелнер а черната вратовръзка може да добави към биографията му  статут на гробищен служител. Даниел Петканов, в противоречие със своя телевизионен образ опитва нова визия, която се крепи на розова вратовръзка и костюм, какъвто следва да има всеки служител в министерството на природните бедствия и авариите. Липсва само златна игла за вратовръзка, златни ръкавели с оникс и пръстен с инициали, за да бъде Даниел ръкоположен за един истински Мистър Бал, да кажем през 1983 година.

САНТРА МЕЖДУ ФРИДА И САЛМА ХАЙЕК

Изключително красива, с редките черти на Фрида Кало, може би малко по-близки до тези на Салма Хайек, певицата Сантра е осъществила една хубава снимка. В тежест обаче, на преден план излизат усложнения, като коженото яке, изрусените краища на косите, панделката която сигурно има своето предназначение, но то съвсем не е убедително точно тук. Прическата издава някакво фризьорско старание, но е по-скоро на принципа wash and go отколкото да са вложени някакви стилистични амбиции и труд. Червилото прави устните да приличат на знака Stop, а очилата направо следва да бъдат върнати на възрастната госпожа, от която вероятно за заети. Добра новина за Сантра е, че снимката не е в цял ръст, която я спасява от дузина коментари, които можеха да и струват следобедния сън. Както и моя.

ЕФРЕМОВ- МОДЕН ПЪРВОЛАК

Кирил Ефремов е опитал да бъде елегантен с костюм и бяла риза, но е постигнал ефекта на първолака, който се тресе в училищната си униформа. Стигнал дотук, господинът е трябвало да се подчини изцяло на подетата кампания по разкрасяване и да постави вратовръзка, която да допълни визията. Напълно достатъчен би бил и един шал, защото погледнато така, сакото и ризата не съдържат нещо забележително и важно сами по себе си. Приятно допълнение би била една цветна кърпичка, подобно на някой италиански сваляч а не тази скромна вишнева , свенливо свила се в джобчето. Госпожата до Ефремов е започнала добре с ярката червена рокля, но коженото яке съсипва този парижки шик. Не на място е и черното колие, което много повече ще отива на Ефремов, отколкото в този случай на нея. Прическата, макар и необичайна е напълно адекватна на червения килим, по който току що са минали, само ме плаши как тази помпозност се съчетава с мрачната реалност наоколо.

КАРБОВСКИ ТРУПА МОДНИ ДИВИДЕНТИ

Днес мога да похваля Мартин Карбовски за доброто му отношение към събитие, свързано с модата. Откриването на салон Нуши го измъкна от общата му модна отпадналост и с възстановени от повода сили, той бе най-малкото със сако и риза. Разбира се- риза, която търси мястото си над черен тишърт- но все пак добавя към чорбаджията си малко елегантност и стил. До Карбовски,  бизнесдамата Силвия Хрисимова- Шонбеле, дава заявка, че „понякога е бяла и добра” с изящна копринена блуза и коса в цвят на фреш. Адвокат Айля Хасан е избрала вида Шанел, като бялото и черното са обогатени от перлен гердан, завършващ с небрежна стилизирана камбанка.

ТОТО И КЪНЧЕВ В ЕСТЕТИЧЕСКА ДЕПРЕСИЯ

След като спечели „шестица от ТОТО-то” на Вип брадър, рапърът Тото си направи снимка с главнокомандващия студиото Ники Кънчев. След като преодолея уважението към единия и възхищението към втория, отчитам, че общата им модна характеристика е като слънцето и въздуха за всяко живо същество, но след като им е отнето напълно. Мрачна текстилна картинка връхлита погледа откъм страната на рапъра, облечен не като богоизбран а като минувач, щракнал се с Кънчев. Самият Ники, по навик с вид на главен счетоводител, днес опитва да си придаде тържественост със смокинг, който наистина не му седи добре. Той изглежда като доведен насила на сцената, където е трябвало първо да я помете а след това да танцува танца на патето Яки околовръст. Ризата, вместо да е ведра в своята белота, тук прилича на окаяно парче плат, което са озаптили с копчета . Черна папийонка грачи грозно, зловещо току под адамовата ябълка на водещия а бялата кърпичка зъзне сополиво в билото на случващото се.

 


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени